MertTpz adlı üyeden alıntı
Herkese hayırlı cumalar :)
Sistemi kullanmaktayım ve gerçekten sosyal platformlardan gelen izlenmeler oldukça fazla oluyor. Video paylaşarak kazanç sağlamak gerçekten de oldukça mantıklı..
Bunun için öncelikle tebrik ederim abim :)Gelgelelim genel ilgilendiğim alan:
Tasarım..Önceki yorumlarda rastladığım tema değişikliği yorumu üzerine bende bunu yazmak istedim. Temasını ve işlevselliğini gerçekten çok beğeniyorum temanın.. Oldukça hızlı ve ne nerede direkt bulunuyor. Bu nedenle tema değişikliğini kesinlikle önermiyorum..
Kazanç arttıkça burada paylaşmayı düşünüyorum :)
Hadi hayırlısı olsun abim :)Yorumun için teşekkürler Mert :)
Tema ve tüm sistemi severek yazdığım için tabiki benimde çok hoşuma gidiyor. Bu temayı yazarken asıl amacım bilgisayar kullanmasını az bilen birinin bile siteyi rahatça gezmesini ve ne arıyorsa rahatlıkla onu bulmasını sağlamaktı. Ama aynı zamanda şık, kullanıcı odaklı ve modern olmasıydı. Sanırım bunu başardım :)
Gel gelelim projeye :)
Projedeki asıl amacım ise; ortaya bir pasta koyup, bu pastayı tüm iş arkadaşlarımızla paylaşmak. Ama paylaştıkça pastanın bitmesini değil, çoğalmasını sağlamaktı. Ayrıca bu tür sistemler hep yabancı kaynaklı, (neden sağlam ve kullanışlı yerli bir "Paylaş & Kazan" sistemi olmasın) sorusu beni bu projeye iten sebepler arasında.
Daha çok yeniyiz, sitemiz 1 haftadır aktif ve günlük ortalama hit 50k civarlarında. Hepimiz için hayırlı olsun :)