lostyazilim

Paylaş & Kazan Sistemiyle paylaşan herkese günlük 50 - 100 TL arası kazandırmak

36 Mesajlar 5.865 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SanCeZ SanCeZ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ö.g.g
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 23 / 10
  • Ticaret 1, (%0)
Hocam Youcan daha çok Kazandırıyor bence 155 tekil tıklamaya 0.36 vermiş 1555 tıklamaya 3.60 verir yanlışmı hesapladım bilmiyorum ama ortalaması 150 tık a 300 verse 1500 tıka 3 tl verir siz 1000 tıka 1 tl verıyorsunuz az bence. ref 20 tl çok guzel ama inşallah tutar sıtenız iyi çalısmalar
Aktif Kampanyalar Paylaşım Linki Genel Tıklama Tekil Tıklama Kazanç
Oruçlu olduğunu unutan sevimli dede ycnt.in/jdt69s 155 120 0.36 TL

wmaraci
reklam

kaan05 kaan05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 33 / 23
  • Ticaret 2, (%100)

Alperen Atasever adlı üyeden alıntı

Hocam 1000 gösterim 1 tl nedir ben nasıl 1000 kişiye izleteyim

Sistem incelikleri var, BURADA anlatılanları facebook hesaplarınıza uyarlayıp, anlatıldığı şekilde paylaşım yaparsanız günlük 100.000 kişiye ulaşmak gerçekten çok basit.

SanCeZ adlı üyeden alıntı

Hocam Youcan daha çok Kazandırıyor bence 155 tekil tıklamaya 0.36 vermiş 1555 tıklamaya 3.60 verir yanlışmı hesapladım bilmiyorum ama ortalaması 150 tık a 300 verse 1500 tıka 3 tl verir siz 1000 tıka 1 tl verıyorsunuz az bence. ref 20 tl çok guzel ama inşallah tutar sıtenız iyi çalısmalar
Aktif Kampanyalar Paylaşım Linki Genel Tıklama Tekil Tıklama Kazanç
Oruçlu olduğunu unutan sevimli dede ycnt.in/jdt69s 155 120 0.36 TL

Biz geçici değil, kalıcı ve sürekli olmak istediğimizden fiyat ve kampanyalarımız daha gerçekci. Diğer platformları bilmiyorum ama kazanç konusunda yapılabilecek en üst sınırı uyguluyorum bu şartlar altında.

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Herkese hayırlı cumalar :)
Sistemi kullanmaktayım ve gerçekten sosyal platformlardan gelen izlenmeler oldukça fazla oluyor. Video paylaşarak kazanç sağlamak gerçekten de oldukça mantıklı.. Bunun için öncelikle tebrik ederim abim :)

Gelgelelim genel ilgilendiğim alan: Tasarım..
Önceki yorumlarda rastladığım tema değişikliği yorumu üzerine bende bunu yazmak istedim. Temasını ve işlevselliğini gerçekten çok beğeniyorum temanın.. Oldukça hızlı ve ne nerede direkt bulunuyor. Bu nedenle tema değişikliğini kesinlikle önermiyorum..

Kazanç arttıkça burada paylaşmayı düşünüyorum :)
Hadi hayırlısı olsun abim :)
kaan05

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 33 / 23
  • Ticaret 2, (%100)

MertTpz adlı üyeden alıntı

Herkese hayırlı cumalar :)
Sistemi kullanmaktayım ve gerçekten sosyal platformlardan gelen izlenmeler oldukça fazla oluyor. Video paylaşarak kazanç sağlamak gerçekten de oldukça mantıklı.. Bunun için öncelikle tebrik ederim abim :)

Gelgelelim genel ilgilendiğim alan: Tasarım..
Önceki yorumlarda rastladığım tema değişikliği yorumu üzerine bende bunu yazmak istedim. Temasını ve işlevselliğini gerçekten çok beğeniyorum temanın.. Oldukça hızlı ve ne nerede direkt bulunuyor. Bu nedenle tema değişikliğini kesinlikle önermiyorum..

Kazanç arttıkça burada paylaşmayı düşünüyorum :)
Hadi hayırlısı olsun abim :)

Yorumun için teşekkürler Mert :)

Tema ve tüm sistemi severek yazdığım için tabiki benimde çok hoşuma gidiyor. Bu temayı yazarken asıl amacım bilgisayar kullanmasını az bilen birinin bile siteyi rahatça gezmesini ve ne arıyorsa rahatlıkla onu bulmasını sağlamaktı. Ama aynı zamanda şık, kullanıcı odaklı ve modern olmasıydı. Sanırım bunu başardım :)

Gel gelelim projeye :)

Projedeki asıl amacım ise; ortaya bir pasta koyup, bu pastayı tüm iş arkadaşlarımızla paylaşmak. Ama paylaştıkça pastanın bitmesini değil, çoğalmasını sağlamaktı. Ayrıca bu tür sistemler hep yabancı kaynaklı, (neden sağlam ve kullanışlı yerli bir "Paylaş & Kazan" sistemi olmasın) sorusu beni bu projeye iten sebepler arasında.

Daha çok yeniyiz, sitemiz 1 haftadır aktif ve günlük ortalama hit 50k civarlarında. Hepimiz için hayırlı olsun :)
MertTpz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

merenk merenk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 3, (%100)
TC kimlik numaram neden isteniyor? Nasıl güveneceğim?

• Üyelik 19.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 33 / 23
  • Ticaret 2, (%100)

merenk adlı üyeden alıntı

TC kimlik numaram neden isteniyor? Nasıl güveneceğim?

bknz: http://www.videotuneli.net/sss

T.C. Kimlik Numaram Neden İsteniyor?

Size ödeme yapılacağı an sistemimiz üzerinde ödeme tutarınızda sanal fatura oluşturulur. T.C. Kimlik No ise bu aşamada gereklidir. Kullancılarımızdan T.C kimlik no talep etmemizin bir diğer sebebi de, gerçek üyelikler oluşmasını sağlamak, multi üyeliklerin önüne geçmek ve ciddi manada çalışmak isteyen arkadaşlarla çalışma arzusu içinde olmamızdan kaynaklanmaktadır. Zaten kullanıcılarımız tarafından girilen T.C kimlik no 2 defa php md5 şifreleme metodu ile şifrelendikten sonra veritabanına kaydediliyor. Yeni kayıt olan bir kullanıcı şaşkaza başka bir üyemizin T.C kimlik nusunu kendi bilgilerine girerse bu durumu da yine php if else fonksiyonuyla kontrol ettirip engelliyoruz.

Ek Olarak: Konu tamamen güncellenmiştir.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al