-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, dün akşam bilgisayarımın içini temizlemek için kasayı açtım. Ram, ekran kartı, işlemci hepsini çıkarıp öyle temizliğimi yaptım sonra onları da geri takıp pc'mi çalıştırdım ama youtube'da video izlerken aşırı bir kasma oluyor. Acaba videoların kalitesi mi çok yüksek dedim 144p'ye kadar düşürdüm hala kasıyor video. Sonra sinirlendim bir oyuna girdim FPS 90-90-90-21-90-90 şeklinde bi anda düşüyor sonra yükseliyor. Bunun sebebi nedir? İdare edilebilecek bir şey değil kanser oldum.
Ek Olarak : Şimdi fark ettim sürekli kasıyor ama videolardaki ve oyunlardaki takılmalar olunca fark ediliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz basit olacak ama ekran kartının driver güncelledin mi.?
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Win 10 ise kasma problemi olduğunu facebook'da tamindirin paylaşımlarına da birçok kullanıcı yazıyor sorun ne nasıl çözebiliriz diye, genel bir sorun güncelleme bekleyin updateleri açın. Aksatmayın sürüm henüz yeni çıktı bir çok sorun bir sürü açığı mevcut.
Ayrıca diğer kullanıcılara güncellemeleri vs. sizin üzerinizden indirmelerini sağlıyormuş sanırsam (torrent gibi yani), bu özelliği kapatmanızı öneririm yoksa henüz ay başındayız AKK yi çok erken geçebilirsiniz malum 50-100 GB arası bi AKK sınırımız var komedi filmlerini aratmayan türden :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam işlemci fanını tam taktınmı aynısı geçen gün başıma geldi bi temizleyim dedim fanın ayaklarından tekini tam takmamışım cok feci kasıyordu bi kontrol edin isterseniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
win7 veya win 8.1 geri dönüş yapın
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorun bendede oldu. Bende sizin gibi bilgisayarı temizledim ve topladım ama 2 gün sonra bilgisayarım kasmaya, takılaya , fps kaybı yaşamaya başladım ve ram kullanım miktarı arttığını gördüm (advanced systemcare ile) windows 7 kullanıyorum bende.