AKDNZ adlı üyeden alıntı

Merhaba, tüm taleplerinize cevap verebilecek nitelikte: Sunucu kurulumu+gerekli modüllerin kurulumu+optimizesi ve eklenti+tema adaptasyonunu, talep ettiğiniz gibi profesyonel olarak yapabiliriz. Ancak ilk olarak şunu belirtmekte fayda var. 70k+ hit için kullandığınız vps paketi yeterli değildir. Başlangıçta sunucu tercihinizi değiştirmeniz gerekecek.

Bu kurulumlar için hizmet bedeli KDV dahil : 1000 TL 'dir. Aldığınız hizmet adınıza faturalandırılır ve adresinize postalanır. Gerekli durumlarda 7/24 vereceğimiz iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Referans olması açısından wmaraci üzerinde yaptığım ufak işleri ve tamamen bana ait olan sunucu yönetimi makalelerini baz alabilirsiniz. Kurumsal çalıştığımız firmaları şirket prensibi olarak; kurum ve şirketlerin izni olmaksızın 3.kişilerle paylaşmamaktayız.


Caspian Source LLC.
info@caspiansource.com
Ahmet Akdeniz.


Mesajınız ve bilgilendirme için teşekkürler. Sizin arkadaşınız yaptı bu kurulumu zaten ve VPS yi de o önermişti Ahmet bey. Bu konuyla ilgili yakın zamanda tüm belgeleriyle bir yazı yayımlayacağım zaten, neyse.

Günlük git 70k değil, aylık git 70k dır. Sanırım ve umarım burada bir yanlış anlaşılma var. Bu paketi önerirken, bu VPS ye bir site daha yükleneceğini bilerek bu paket önerildi bir de bana. Sanırım ve umarım günlük 70k sandınız.

Bu konuyla ilgili 4 farklı (2 kurum, 2 bireysel) görüşme daha sağladım fakat istemiş olduğunuz fiyat ile görüştüğüm fiyatlar arasında olağanın bir hayli üstü fark olduğunu da söylemek isterim.

Yukarıdaki konuyu bilmeyerek ve tamamen iyi niyet içerisinde bu bilgilendirme mesajını attığınızı tahmin ve ümit ediyor, ilginiz ve mesajınız için teşekkür ediyorum.

----------------------------------------------------------------------

Konu halen günceldir.