Cevaptan ziyade, benim de üzerinde takılı kadığım bir konu bu. Daha açık şekilde soruyu tekrarlamak istiyorum:
Sitelerimizle hemen her gün uğraşıyoruz, bir yerlere gelsin adam olsun diye..
Bunun için backlinler alıyoruz, yeni sayfalar, makaleler ekliyoruz. Bazen site içi ufak düzenleme yenilemeler yapıyoruz ve doğal olarak google ın ETKİLENMESİNİ beklemeye başlıyoruz.
Ne oluyor, bir sürü emek, sonuç beklemek, ama sıralamalar olduğu yerde duruyor...
SORU : Google amcanın iyi yada kötü düzenlemeleri SİNDİRMESİ-HAZMETMESİ sizce ne kadar zaman alıyor? (Evet bir süre sonra yeni backlinklerimizİ keşfediyoruz, moz, ahref vb. site:siteadı.com ile yeni sayfalarımızIn indexlendiğini görüyoruz. ama bunların etkisi sizce ne zaman oluyor?)
Bu arada pes edip ilerleyen günlerde başka ilave veya yenilikler de yapıyoruz. Gene sonuç yok.. Ama bir gün hiç beklemediğiniz bir anda sıralamalarınız aniden değişiyor (olumlu veya olumsuz!)
Eeeeeee, ne oldu... Ne yaptımda düştüm veya çıktım? (Tam pes etmek üzereydim, bu google dan bi halt çıkmaz diye, ama sıralamalarım aniden iyileşti)
Gelde anla bakalım, geçen haftalarda aldığım baclinkler mi faydalı oldu? Yook site içindeki bilmemneleri düzeltmiştim o yüzden mi? Son eklediğim makaleler mi? Sosyal paylaşımlar mı, imlemeler mi?)
Gelde anla...
Yorum ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.