BENLİ.ORG Nedir?
benli.org, 7 Haziran 2015 tarihinde yeni kurulmuş bir teknoloji, donanım, internet, yazılım, programlama gibi alanlarda güncel yazılar paylaşan bir internet sitesidir.
Bilgiye aç olanların yeri
Sitemiz internet dünyasına yeni adım atacaklar için birer rehber niteliğindedir. Sürekli olarak programlama üzerine dersler hazırlanmaktadır. Temel amacımız okuyucuyu bilgilendirmek, yeni bir şeyler katmaktır. ''Bilgiye aç olanların yeri'' sloganıyla ziyaretçilerimize kaliteli ve doğru içeriği sunmayı amaçlıyoruz. Eğer sizde yeni bir şeyler öğrenmek isterseniz sitemize mutlaka uğramalısınız.
[B]-İnternet: [/B]Güncel internet haberleri ve öğretici nitelikte yazıların olduğu bir bölüm.
[B]-İşletim Sistemleri ve Yazılımlar :[/B] Windows,linux,mac gibi işletim sistemlerinin incelendiği ve buna ek olarak güncel yazılımların,yazılım problemlerinin çözümü ile ilgi yazıların olduğu bölüm.
[B]Webmaster:[/B] Webmaster arkadaşların ilgisini çekecek paylaşımların olduğu bir bölüm.
[B]Programlama:[/B] Programlama ile ilgili öğretici nitelikli paylaşımların olduğu bir bölüm.
Aradığınız kategoriyi yukarıda bulamadıysanız sitemize uğrabilirsiniz.
Benli.org | Bilgiye aç olanların yeri
Yorum ve görüşlerinizi belirtesiniz sevinirim. İyi forumlar. :)