netbozum
tr.link

Hepsiburada , paypal üzerinden kredi kartımı ve hesap kartını patlattılar

15 Mesajlar 2.970 Okunma
acebozum
tr.link

MuratAltun MuratAltun www.webmarkt.net Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WEBMASTER/GRAFİKER
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Virüs yemiş Pc de veya şifrelerin anımsandığı bir bilgisayara girmişlerdir. Paypaldan kaynaklanan bir sıkıntı değil. Kimse sizin onayınız veya şifreniz olmadan alışveriş yapamaz. Buradaki suçlu sizsiniz bence. Paypal son derece güvenli bir platformdur.

benim onayım olmadan paypal üzerinden nasıl 3 kere üst üste toplamda 240 TL'lik alışveriş yapılıyor peki o halde ? Benden ne şifre isteniyor ne de onay.? Ayrıca olay benim paypal hesabım üzerinden gerçekleşmiyor,başkası paypal üzerinden benim kartla alışveriş yapıyor.

GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
googleasistan
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

grafimood adlı üyeden alıntı

benim onayım olmadan paypal üzerinden nasıl 3 kere üst üste toplamda 240 TL'lik alışveriş yapılıyor peki o halde ? Benden ne şifre isteniyor ne de onay.? Ayrıca olay benim paypal hesabım üzerinden gerçekleşmiyor,başkası paypal üzerinden benim kartla alışveriş yapıyor.

Hocam paypal şifre onayı istemez. Paypal şifrenizden bahsediyorum.

Kartınızı yanlış şekilde kullanmışsınız. Bir şekilde başkaların eline geçmiştir.

Kartınızı paypala ekliyip alışveriş yapmışlardır. Paypaldan kart onayı yapmadanda alışveriş yapabiliyorsunuz.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam paypal şifre onayı istemez. Paypal şifrenizden bahsediyorum.

Kartınızı yanlış şekilde kullanmışsınız. Bir şekilde başkaların eline geçmiştir.

Kartınızı paypala ekliyip alışveriş yapmışlardır. Paypaldan kart onayı yapmadanda alışveriş yapabiliyorsunuz.

Yalnız demek istediğim şu kardeşim benim paypal hesabımda kayıtlı kart bulunmuyor,ve üstte saydığım gibi güvenli olmayan yerden bedava fiyata bile olsa kartımla alışveriş yapan biri değilim.

Bu sebepten suçumun olduğunu düşünmüyorum suçlu olan kart bilgilerimizi koruyamıyan güvenilir diye geçinen sitelerde olabilir ancak.

Hoş nası farkedebilirz ki papağan denilen bir aletle gözünüzün önünde size çaktırmadan kart bilgilerini çalabiliyor insanlar.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

grafimood adlı üyeden alıntı

Yalnız demek istediğim şu kardeşim benim paypal hesabımda kayıtlı kart bulunmuyor,ve üstte saydığım gibi güvenli olmayan yerden bedava fiyata bile olsa kartımla alışveriş yapan biri değilim.

Bu sebepten suçumun olduğunu düşünmüyorum suçlu olan kart bilgilerimizi koruyamıyan güvenilir diye geçinen sitelerde olabilir ancak.

Hoş nası farkedebilirz ki papağan denilen bir aletle gözünüzün önünde size çaktırmadan kart bilgilerini çalabiliyor insanlar.

Ben şunu demek istiyorum. Kimseyi suçlamayın. Hangi site bilgilerinizi aldı kim yaptı bilmiyorsnuz. Bilgisayarınıza bulaşan vürüs bile almış olabilir.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)

Ben şunu demek istiyorum. Kimseyi suçlamayın. Hangi site bilgilerinizi aldı kim yaptı bilmiyorsnuz. Bilgisayarınıza bulaşan vürüs bile almış olabilir.

Yaptığım alışverişler belli siteler belli.Virüs konusuna gelince oda bir ihtimal fakat iş bankası yetkililerin hepsiburada ile ilgili şikayetleri ve bu alışverişinde paypal üzerinden yapılmış olması ve bu konuda bu isimleri vermede sakınca bulmuyorum.

Neyse konuyu dağıtmayalım benim demek istediğim insanın başına gelince anlıyor,kredi kartı hesap kartı yerine sanalkart gibi sistemleri kullanmaları tavsiye ediyorum.
Benim hasarım az bunla kurtulduğuma şükür.Henüz başına gelmeyenler siz dikkatli olun.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al