-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, site sıralamasında en etkili olan sizce hangisi? Aklımda link çıkışı var, daha mantıklı geliyor. Sizinde görüş ve önerilerinizi alabilir miyim?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
123, (%99)
Tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. Bir anda o websitesinin tüm sayfalarından link almak websiteniz yeniyse sizi spama sokabilir. Tanıtım yazısı alırken de doğal bir içerik ile almaya dikkat etmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Batarya adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı almanızı tavsiye ederim. Bir anda o websitesinin tüm sayfalarından link almak websiteniz yeniyse sizi spama sokabilir. Tanıtım yazısı alırken de doğal bir içerik ile almaya dikkat etmenizi öneririm.
Sitemi yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanıyorum, yazıların %90'ı özgün içeriktir. Kafama takılan bu soruydu açıkçası, cevapladığınız için teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Backlink referanslık üzerine inşa edilmiş bir yapıdır. Mesela siz arkadaşınıza bir ürün önerdiğinizde sadece X ürün mü dersiniz yoksa X ürün sağlam,uzun ömürlü bunu şuradan aldım mı dersiniz ? O yüzden tanıtım yazısı en iyisidir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Backlink referanslık üzerine inşa edilmiş bir yapıdır. Mesela siz arkadaşınıza bir ürün önerdiğinizde sadece X ürün mü dersiniz yoksa X ürün sağlam,uzun ömürlü bunu şuradan aldım mı dersiniz ? O yüzden tanıtım yazısı en iyisidir :)
Anladım çok güzel bir yazı oldu bu benim için, gayet açık ve faydalı :) İlerleyen zamanlarda tanıtım yazısı vermeye başlayayım yavaş yavaş artık.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hep ana kelimenize çıkış yapmayın yerinizde olsam ANA siteyi güçlendirirdim siteadi.com şeklinde alırdım sitenin otoriter olmasını sağlardım daha sonra alt sayfalara doğru güzel bir link ağı oluştururum . Biranda yüklemenizi tavsiye etmem
reklam , footer vs yerlerden alınan baclink her sayfada açıldığı için spama girme oranınız çok yükselecektir 10 site olduğunu farz misal dersek bayabi kötü olacaktır .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
armoniy adlı üyeden alıntı
Hep ana kelimenize çıkış yapmayın yerinizde olsam ANA siteyi güçlendirirdim siteadi.com şeklinde alırdım sitenin otoriter olmasını sağlardım daha sonra alt sayfalara doğru güzel bir link ağı oluştururum . Biranda yüklemenizi tavsiye etmem
reklam , footer vs yerlerden alınan baclink her sayfada açıldığı için spama girme oranınız çok yükselecektir 10 site olduğunu farz misal dersek bayabi kötü olacaktır .
Anladım, şimdi her yazıyı dikkate alıp doğru adımlar atmaya karar vereceğim.