Bilemiyorum Hocam. Yani seo konusunda çok bilgili olmadığım için ahkam kesemem. Lakin bahsettiğiniz platformları ne derece elverişli kullanabildiğiniz ile ilintili olur sonuçları. Ben kendi ana sitem için halen daha başka domainlerim ile açmış olduğum sitelerimde de zaman zaman makaleler yayınlayarak vs. vs. link çıkıyorum. Buna rağmen bulunduğum sektör oldukça rekabetçi olduğundan kolay olmuyor. Seo hususunda sürekli olarak kaliteli bir seo uzmanı ya da firma ile çalışabilecek bütçe ise beni şu aşamada zorlayacağı için bu şekilde bir çalışma yöntemi uygulamaya da devam ediyorum. Zaman zaman da ufak ufak backlink paketleri alıyorum. (Tabii bu backlink paketleri ile siteme zarar veriyor muyum? Bu konu halen daha benim için muğlak...) Sizin iştigal alanınızın da seo hizmetleri olduğunu varsayarak düşündüğümde sizde de rekabet üst seviyede olacaktır.

Baris YILMAZ adlı üyeden alıntı

@naboocreative Teşekkürler güzel fikir lakin 2 domaini yönetmek pahalıya mal olacak gibi görünüyor bu domainlerin blogspot,google plus,facebook gibi sayfalarınıda şimdiden aldık sizce bunlarla desteklememiz yetmezmi?