hocam her yerde dizi film izleme sitesi var teknoloji sitesi zor iş aç bitane kişisel blog hem kendinle ilgili hemde webmaster vs konulara yönel
Hocam kişisel blogda da ne kadar kazanç sağlanır ki? Benim niyetim kazanç sağlamak yönünde. Ama legal bir siteden.
Ek Olarak:
Eğer bu işten ev geçindirecek derecede veya daha da büyük hedeflerin varsa bu işin ekip işi olacağını bilmen lazım.
Yok kardeşim cep harçlığımı çıkartsın yeter dersen aç teknoloji siteni, çak güzel bir tema. Gir içeriğini 5-6 ay. Günde 2-3 tane girsen 6 ay = 180 gün. 180X2 = 360 tane özgün içerik girmiş olursun.
Sonra ucuza biraz backlink çalışması yaparsın. Hitlerin günlük 250-300 kişi olduğunda;
Böyle bir siteden backlink almak isteyen elbette olacak. Aylık 30 TL 'ye 5 yer satsan aylık 150 TL temiz para. Yalnız ciddi ciddi çok sağlam 360 tane yazın olması lazım. Zaten tek başınasın gidipte 1-2 gün okunup sonra tarih olacak haber falan da ekleme. En çok aranan ve sürekli aranacak konulara odaklan. Mesela; Windows 8 mavi ekran hatası- Windows 7 şu hatası, vs. vs. vs. Bu aramalar en az 3-4 yıl rahat sürer.
Tabii bu yazdığım senaryoyu da başarmak g*t ister. Genelde site açanlar 1-2 hafta max. 1 ay hevesle içerik ekleyip sonra pes ediyor.
Yok kardeşim cep harçlığımı çıkartsın yeter dersen aç teknoloji siteni, çak güzel bir tema. Gir içeriğini 5-6 ay. Günde 2-3 tane girsen 6 ay = 180 gün. 180X2 = 360 tane özgün içerik girmiş olursun.
Sonra ucuza biraz backlink çalışması yaparsın. Hitlerin günlük 250-300 kişi olduğunda;
Böyle bir siteden backlink almak isteyen elbette olacak. Aylık 30 TL 'ye 5 yer satsan aylık 150 TL temiz para. Yalnız ciddi ciddi çok sağlam 360 tane yazın olması lazım. Zaten tek başınasın gidipte 1-2 gün okunup sonra tarih olacak haber falan da ekleme. En çok aranan ve sürekli aranacak konulara odaklan. Mesela; Windows 8 mavi ekran hatası- Windows 7 şu hatası, vs. vs. vs. Bu aramalar en az 3-4 yıl rahat sürer.
Tabii bu yazdığım senaryoyu da başarmak g*t ister. Genelde site açanlar 1-2 hafta max. 1 ay hevesle içerik ekleyip sonra pes ediyor.
Adsensede çok az kazandırıyor, legal yoldan başka çare de yok adsenseden fazla kazandıran. 150 TL için uğraşmaya değmez sanırım.
Ek Olarak:
Tek sektör söyleyeyim. İngilizce flash oyun sitesi.
Yabancı çocuklar çok mu oynuyor hocam ? Örnek bir site adresi verir misiniz. Ve adsense reklam tıklamaları çok mu olur böyle bir sitede.
Ek Olarak:
webmaster Blog tarzı siteler az. Benim vardı onuda google yüzünden kapattım. Birtürlü indexlemedi. Güzel şeyler paylaşırsan sorunsuz tututar.
Mesela erbilen.net
Mesela erbilen.net
Hocam blog zevk işidir. Ben kazanç sağlamaktan bahsediyorum. :)Hangi insan kişisel bir blogdan iyi rakamlar kazanmış ? Bence yoktur varsa da çok azdır.
Öneri için teşekkürler .