-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ; sitemin tasarımı ; görünüşü hakkında görüşlerinizi almak istedim şu olsa daha iyi olur diyebileceğiniz burası çok iyi diyebileceğiniz yanları varsa lütfen belirtin
Site İçin
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
tasarım çok basit daha profesyonel bir tasarım olabilir bunun dışında yazılarınızı kendiniz mi yazıyorsunuz bilmiyorum ama yazılar sanki kopyala yapıştır gibi duruyor madem avukatsınız bunu değerlendirebilirsiniz röportaj şeklinde videolar yüklenebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı
tasarım çok basit daha profesyonel bir tasarım olabilir bunun dışında yazılarınızı kendiniz mi yazıyorsunuz bilmiyorum ama yazılar sanki kopyala yapıştır gibi duruyor madem avukatsınız bunu değerlendirebilirsiniz röportaj şeklinde videolar yüklenebilir
Genelini kendimiz yazıyoruz elbette ; ama kararlar var onları kendimiz yazamayız haliyle mahkeme kararı bunlar emsal teşkil ediyor değiştiremezsin başka bir şey eklemeyemezsin :) ayrıca önerin için teşekkür ederim ; bir de blogger tabanlı olduğu için çokta tema bulamadım daha profesyonel bildiğiniz varsa süper olur ; tekrar teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hukuk sade basit olması gerektiği gibi; siteniz de aynı şekilde olmalı. Ana sayfa üst kısımda slider olmuş olsa biraz daha kullanışlı olur gibime geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cleiner adlı üyeden alıntı
Hukuk sade basit olması gerektiği gibi; siteniz de aynı şekilde olmalı. Ana sayfa üst kısımda slider olmuş olsa biraz daha kullanışlı olur gibime geldi.
teşekkür ederim hocam öneriniz için ; bu kayıtların üst kısmı için mi diyorsunuz slider' i ? yoksa kategorilerin hemen altına büyük bir şekilde mi ?
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting almak ayda 4 tl 5 tl..Aylık kiralayıp bir hosting alın ve wordpress kurun. Böylece daha profesyonel temalar kullanabilirsiniz.