18 dakika gezmişsiniz. Şikayet aldım, kontrol ettim, doğru olduğunu gördüm, bilginize. Sizinde böyle bir şikayetiniz olursa iletebilirsiniz.
Ek Olarak:
Hocam benim size garezim mi var saygımı azaltayım? dün dizi izlerken açık unutmuşsunuz, sonra şikayet geldi ve kontrol ettim 7 dakika açık kalmış site, haydi sizinle kanlı bıçaklı olsak neyse eyvallah diyeceğim de yok anlamadım neyin saygısını bozuyoruz, şikayet gelirse 2 gün üst üste kusura bakmayın çıkarmak zorundayım. Grupta nereden baksanız 15 kişi var, her gün ben uğraşmak zorunda mıyım, bana para mı veriyorsunuz böyle uğraşıyorum diye, sabah 8 den beri IP'leri tarıyorum, o yüzden bir saygısızlık varsa onu yapan sizsiniz, emeğe saygısızlık.
Ek Olarak:
Hocam benim size garezim mi var saygımı azaltayım? dün dizi izlerken açık unutmuşsunuz, sonra şikayet geldi ve kontrol ettim 7 dakika açık kalmış site, haydi sizinle kanlı bıçaklı olsak neyse eyvallah diyeceğim de yok anlamadım neyin saygısını bozuyoruz, şikayet gelirse 2 gün üst üste kusura bakmayın çıkarmak zorundayım. Grupta nereden baksanız 15 kişi var, her gün ben uğraşmak zorunda mıyım, bana para mı veriyorsunuz böyle uğraşıyorum diye, sabah 8 den beri IP'leri tarıyorum, o yüzden bir saygısızlık varsa onu yapan sizsiniz, emeğe saygısızlık.
Dolaşıma 08:37 de linkten giriş yaparak başladım, 08:58 de dolaşımı tamamladım. Yani 21 dk. Kontrol edilme görüntüsünü yollar mısınız. Ben her zaman fazla süre dolaşırım.
Bir de aşağıda görüldü üzere yaklaşık 1 saatlik dolaşımda bulundum. Şikayette bulunan arkadaş o zaman niye dememiş fazla dolaşmışsınız diye..
04 Ağustos gezintileri başlamıştır.
Başlangıç 07:46
Bitiş 08:46
81.213.1**.***