[SIZE=3]Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız ??[/SIZE]
Merhaba arkadaşlar ilk defa bir sitemin tanıtımını yapıyorum sanırım :) Gerçi çok fazla sitemde olmadı hiç bi zaman :D Neyse konumuza dönelim.. Filmleri seven insanlar genelde online film sitesi açıyor. Ki bende bu kesimin içindeyim fakat bi zaman sonra sıkıyor beni açıkcası online film sitesi ile uğraşmak. Onun yerine daha keyifle ilgileneceğim bir site açmayı düşündüm ve sineblog.net olarak karar kıldım :)
Sitemizin oluşmasında ki en büyük amaç, filmlerle içli dışlı insanları bir araya getirerek keyifli bir ortamın oluşmasını sağlamak. Bu ortamın oluşması için birkaç kişiye pm attım ve seve seve destek olabileceklerini söylediler.. Yazının sonunda hepsine tek tek teşekkür edilecektir :)
Sitemizde film kritikleri, yerli ve yabancı oyuncu biyografileri, film yorumları ve filmlerle ilgili haberler yer alacaktır. Tabi ki hepsi sitemizde ki yazarlar tarafından hazırlanacaktır..
Sizde bu keyifli ortamın oluşmasında yazılarınızla bizlere destek olmak isterseniz eğer özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz :) Sitemizde şuanda fazla içerik bulunmuyor malesef. Elimde kısıtlı sayıda makale olduğu için hergün bir adet konu açılıyor. Yavaş yavaş düzeni oluşturacağız inşallah :o
Sizce sitemizde eksik var mı ? Yada şu çok gereksiz olmuş kaldırın onu dediğiniz şeyler varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim..
Logoyu hazırlayan Metin METE abime :) Destek talebini geri çevirmeyen ShenShakRock, NepenTheS, [COLOR=#009900]KaoS[/COLOR][COLOR=#009900][COLOR=Black], devamlı kafasını şişirdiğim fakat her soruma büyük bir sabırla cevap [/COLOR][/COLOR][COLOR=#009900][B][U]pLive[/COLOR][/U][/B][COLOR=#009900][COLOR=Black] , wordpress konusunda yardımcı olan [/COLOR][/COLOR]xcLuSive, site hakkında görüşlerini esirgemeyen [COLOR=#009900]Razor0013[/COLOR] ve son olarak [COLOR=#009900][COLOR=Black]ise her zaman yanımda olan[/COLOR][/COLOR] bidusun[COLOR=#009900][COLOR=Black] kardeşime bu konu vasıtasıyla teşekkürlermi gönderiyorum [/COLOR][/COLOR][COLOR=Black]:) Liste baya bi uzadı o yüzden noktayı koyuyorum [/COLOR]:P