lostyazilim
tr.link

Kararsız | Sizce Hangi Hangi Site ile Yola devam edeyim

5 Mesajlar 805 Okunma
lstbozum
tr.link

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)
Merhaba değerli forum üyeleri benim şuan aktif 2 sitem var ve hangisi yola devam edeceğim konusu da bir türlü karar vermedim.

1. BloggerHocam.com

2. [B]BloggerTema.net
[/B]
2 site arasında kararsız kaldım 2 sitede de hedeflenen anahtar kelimelerde yükseliyorlar ve hitleri de hemen hemen aynı adsense olarakta tıklanma başına yine iki site aynı kazancı sağlıyor şimdi ikisi arasında kararsız kaldım karar verebilirsem diğeri 1 tanesini satacam ama bir türlü karar vermedim.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

nikanatpak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Birincisi tabiki de onda tema bir Sürü şey paylaşabilirsiniz ama tema adlı sitede ise sadece tema böyle düşünün
KingBlogger

kişi bu mesajı beğendi.

bome bome İnsanlığı Yitirme ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 15 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle ne yapmak istediğinizi de yazsaydınız hedefiniz vs vs... Eğer her iki sitede yükseliyorsa ikisni birden büyütmeye çalışın. Biri ile tema diğeriyle teknik kısımlarını yazarak devam edebilirsiniz. nacizane görüşüm satmadan ikisiyle büyüyün.

AvukatDenizCelik AvukatDenizCelik Belki Bir Gün Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
bloggerhocam daha iyi ; bloglarla ilgili her veriyi paylaşırsın

Ek Olarak: bloggerhocam'ın menü kısmı ; mobile uygun değil ; responsive tema ama orasına bak sitersen

Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
wmaraci
wmaraci

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)

bome adlı üyeden alıntı

öncelikle ne yapmak istediğinizi de yazsaydınız hedefiniz vs vs... Eğer her iki sitede yükseliyorsa ikisni birden büyütmeye çalışın. Biri ile tema diğeriyle teknik kısımlarını yazarak devam edebilirsiniz. nacizane görüşüm satmadan ikisiyle büyüyün.

Hedefim tam olarakta markalaşmak olmasa da bilenen site olmak ve doğrultu da büyümek ve sonrası da gelir elde etmek. Diğer görünüş içinse 2 sitenin de içerikleri hemen hemen aynı bu yüzde içerik bulmak biraz zahmet gerekiyor ondan yola sadece biriyle devam etmek var diğerinde satarak bir daha geri dönüş yapmamak.

Ek Olarak:

AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı

bloggerhocam daha iyi ; bloglarla ilgili her veriyi paylaşırsın

Ek Olarak: bloggerhocam'ın menü kısmı ; mobile uygun değil ; responsive tema ama orasına bak sitersen

Görüşünüz için teşekkürler hocam mobil temayı kapatmışım ondan öyle gözüküyor olabilir siteyi ziyaret etmişseniz temanın henüz tam düzenlenmediğini fark etmişsindir şuan için bu tema duruyor yeni bir düzenliyorum onu yükleyecem görüşünüz için teşekkürler hocam.

Ek Olarak:

sterk adlı üyeden alıntı

Birincisi tabiki de onda tema bir Sürü şey paylaşabilirsiniz ama tema adlı sitede ise sadece tema böyle düşünün

Görüşünüz için teşekkürler

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al