Webmaster v. Radyo? Çok ilginç, tutmayacağını düşünüyorum.
Konuyu baştan sona okuduğunuzu varsayıyorum ve Multilere baktığınızda desteğin ve katılımın olduğunu görebilirsiniz.
İNŞALLAH çok iyi bir proje olucak, Temelde eğlence ondan sonra webmaster, sosyal medya, ve internet geliyor. Yorum için teşekkürler, böyle düşünceleri görmek güzel.
Birde sadece katılımı yorumlara bağlamamak gerek; Çoğu kişi konuyu görüyor ve içinden 'dinlerim' diyor. Konuların görüntülenme ve bana gelen Özel mesaj sayılarına bakarsak dinliyici kitlesinin hayli çok olacağını düşünüyorum.
Şöyle düşünün: İnsanlar bir kodlama yaparken, internette bir şey ararken, Bazı şeyleri öğrenmek için google'da arama yaparken neden radyonun küçük dinleme penceresini açıp bizi dinlemesinler?
Bunun yanında Canlı çekilişlerde olucak ve bu iş daha eğlenceli hale gelicek çekilişlerde: Kontör ve Hosting verilecek. Bu büyüyüp sponsor bir markanın vermiş olduğu bir ödülde olabilir.
Not: Daha önce radyowebmaster.com vardı ve katılım çok iyiydi, bunada ilgi olacağını düşünüyorum. İlgi oldukça devamlılığı olucak bir projedir.