FilmleriTV adlı üyeden alıntı

DHA sizin yanınızda gibi gülünç sözlere cevap vermemeyi tercih ediyorum. Bunlar Gezi sırasında penguen yayını yapan ana akım medyadır. Roboski'de sessizleri oynayan medyadır.

Onun için pek ciddiye almadım. Ben sosyal medyadan, Kürt haber platformlarından yerel basından takip etmeyi tercih ediyorum böyle ana akım medyanın servis etmeye cesaret edemeyeceği şeyleri. Size de tavsiye ederim. Farklı kaynakları da değerlendirmek iyi gelir. Zira bu ülkede medya tarafsızlığı diye bir şey kalmadı.

Bunun haricinde haberde söylenen YDG-H ile çatışma çıktığı ama öldürülenin 58 yaşında olduğu. Diğer yaralananın 70 yaşında olduğu. Ne güzel gençlik yapılanması değil mi:) Yaşlı kurtlar orta yaş bunalımından çıkmak için gençlik yapılanması adını koymuşlar örgütlerine.

Biraz olaya tarafsız, nefretsiz bakalım. Belli ki bir çatışma olmuş ancak sivil halk da bu çatışmada zarar görmüş. Bilerek yapılmıştır vs. bunları da iddia etmiyorum, şuan için. Bilerek yapılırsa bunun adı cinayet olur ancak polisin ne kadar iş bilmez adamlardan oluştuğu ortada.

Bu ölenlerin polisin silahından çıkan kurşunla öldüğünü nereden biliyorsun? Sadece bir tweete bakarak mı bunu anladın? Veya PKK yandaşlığı yapan haber ajansının haberine göre mi?

Tarafsız olması gereken sensin.