LikeSend adlı üyeden alıntı

Medyada çıkan bir haberi paylaşmanın nesi vatan hainliği teröristlik ?

Hoşunuza gitmeyebilir duymak istemeyebilirsiniz ayrımcı düşüncelere de sahip olabilirsiniz fakat bu haberi paylaştı diye vatan haini diyemezsiniz. Cezayı gerektirecek bir konu açmamış ki yönetim gereğini yapsın .

Zergele olayında da aynı tavrı sergilediniz, bütün dünya medyası bölgeden yayınlar yaparak gerçekten sivillerin de olayda yaralanıp öldüklerini söyledi. Bugün raporda geldi 8 sivilin öldüğü 27 sivilin yaralandığı kesinleşti.

Siz bölgedeki herkesin ölümünü istediğinizden bu haberlerin paylaşılmasına karşı çıkıp polisin yaptıklarını destekliyorsunuz. Asker onu yapmazmış polis bunu yapmazmış hangi ülkede yaşayıp bunu söylüyorsunuz ? 10. kata gaz fişeği atan polis cam kırıp evin içine gaz fişeği atan polis panzerden türkiyem şarkısıyla devriye atan polis, diyarbakır mitinginde insanlar can havliyle kaçarlarken üstüne bir de gaz su sıkan polis 1mt den gezide terörle alakası olmayan tiplere gaz sıkan polis . Hala onu yapmaz bunu yapmaz. Bunu diyenler de vatan haini oluyormuş ... Şunu polis yapmaz diyebileceğim hiç bir şey yok bu ülkede. Sokaklara çıkın ağa da polis paşa da polis ne denetleyen var ne yargılayan suçlarına ceza verebilen var.

Orada yaşayan insanlar böyle böyle devlete düşman oldu zaten .

İzleyelim bakalım geçmişte aynı polis neler yapmış neler olmuş



bak bu da polis 20 kişiler tek bir karşılık görmüyorlar kelepçe takıp götürebilecek durumdalar ama ne yapıyorlar ?



Daha binlerce video paylaşabilirim burada, bunlar da sadece videonun çektiği alanlarda yapılanlar, bir de video kaydı alınamayan bölgelerde yaptıklarını siz düşünün.


Bu ölen 3 kişi teröristte olabilir sivilde olabilir konu hakkında yorum yapmıyorum daha çok yeni haber, doktor yalanda söylemiş olabilir doğru da söylemiş olabilir o konuda da yorum yapmıyorum. Böyle bir haber var ve sitelerde yayınlanmış, FilmleriTV de sitede palaşmış burada bir tuhaflık göremiyorum ben. Diken de öyle pkklı bir site falan değil .

Şu haberde geçenleri İsrail-Filistin yada Çin-Doğu Türkistan olarak değiştirin herkesin yorumları 180 derece değişip polise de çine israile de lanetler yağdırmaya başlayacaktır. İçeriğinin detayına kimse bakmayacaktır bile ölen kim öldüren kim bakıyorsunuz harici de umurunuzda olmuyor hep aynı tablo ...

Bu da bölge halkına din düşmanı terörist diyenlere gelsin :



Size verecek çok güzel cevabım var lakin tabletten olmuyor.