FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Yahu sen askerliği yaptın mı:) Yapmadıysan klavye başında bu kadar nefret kusacağını git silah tutsun elin.

Milletin izlerken nefesini tuttuğu Kurtlar vadisi v.s. saçma dizileri izlemedim. Baştan aşağıya saçmalık ve 1 hafta öncesinin gazete haberlerine göre şekillendirilmiş dizi bile diyemeyeceğim saçmalıklar beni cezbetmedi.

Bir çok kişinin giremediği, görmediklerinden dolayı gerçekleri çarpıtarak karalanmaya çalışmak istenen Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Türkiye'nin en doğusunda yer alan bir ilinde Bölge Müdürlüğünde vatani görevimi yaptım.

Bir çok kere o şerefsiz terörist köpeklere ellerimizle çay ikramı ve hoşgeldiniz zırvalıklarını yaşadık.

Bunu görmeden, bilmeden bir çok vatan haini DEVLET ile TERÖRİST işbirliği içinde sunmaz mı?

Zaten olan hep bunlar. Çözüm süreci diye devletin elinin kolunun bağlandığı zannediliyor. Oysaki devletimiz gerçekten bu işi çözmek istediği apaçık ortada iken vatan hainleri gene nankörlük ve hainliklerini yaparak haberleri çarpıtmaya devam etmekte.

Ben ve benim gibi askerliğini yapanlara gelince. Ellerimizle verdiğimiz çay veya su ikramlarının içine gizliden de olsa tüküremedik bile.

Çünkü sözüm ona; kendi inandığı davası ve ona göre davrandığı nankörlük, vatan hainlikleri o kadar ileri derecedeyken, kendi arkadaşlarını dahi satarak; eğer sunduğu haber doğru çıkarsa alacağı parayı düşünecek kadar adilerdi.

Devlet haberin, itirafın neticesinde işin doğruluğu ve önemine göre bu tür köpeklere belirli meblağlar ödemekteydi.

Bu sayede "Kahpece" saldırmaya çalışan vatan haini köpeklerin oyununu bozarak, Sivil veya resmi bir memurun, askerin hayatının kurtulması için önlemlerini almaktaydı.

Çocukluk, İlkokul ve ortaokul sınıf arkadaşım, Henüz yeni evli ve askerliği 4-5 aylık iken bu köpekler tarafından şehit edilmişti.

Bu köpeklerin ve bu köpeklerin her yaptığına çanak tutanların, onları alkışlayan ve destek olanların.

ALLAH BELASINI versin.
AMİN.