O kadar yazmışsın da benim alıntıladığın mesajımdan sonraki mesajı da okumamışsın anlaşılan. Ne demişim orada ben ?

Devlet eleştirilir, tabu değil.

Polis zor mu kullanmış, polis orantısız güç mü kullanmış ?
Pekala, bunları konuşalım, bundan yana problem yok.

Ama bunu konuşurken başlı başına polisi de suçlamayın.

Polis, boşa mı saldırıyor doğu da ?
Karşısında tomalarla , joplarla gittiği insanların hiç mi suçu yok ?
Arkadaşım, barikat kurmuşlar, biz devletiz diyorlar, siz kimsiniz, buraya giriş var çıkış yok diyorlar. Ne yapacak polis ? Elinde çiçeklerle aferim size, buyurun ödülünüz mü diyecek?

Arkadaş adamlar barikat kuruyor lafınız yok, adamlar yol kesiyor lafınız yok, adamlar ambulans yakıyor lafınız yok, adamlar hdp ile iş birliği içinde lafınız yok üstelik hdp'ye laf ettirmiyorsunuz, oyy onlar barış istiyor diye de diretiyorsunuz.

Ha kalkmış polis hastanede doktora zor kullanmışmışta, siz de bulmuşsunuz bu haberi, devlet pis kaka diye yaygara çıkarma derdindesiniz. Yahu madem bu ülkede bir şeyler iyi gitsin istiyorsunuz, öncelikle olay çıkaranları susturun, devlet ne yapacak , devletin görevi asayişi sağlamak, ha öyle ha böyle sağlayacak. Onun görevi mi bu kardeşim? Görevi. Bitti.

Sen kalkıp hakkını demokratik yollardan arayacaksın , o seçimler boşa olmuyor, madem bu iş mecliste çözülecek, o zaman o milletvekili seçtikleri adamlara güvenip olay çıkarmayacaklar.

Polise taş at, askere roketatarla saldır, değişik silahlarla karşılık ver adamlar sokak ortasında "Türkiyem" şarkısı çalmışlar da ,sen anca bunu dert et kendine. Oradaki silahlar, oradaki teröristler zaten suçsuz, suçlu devlet. Nasıl bir akıl var arkadaşım sende ?