Aynı şeylerden bahsetmiyoruz siz hala bölgede yaşayan herkese terörist muamelesi yapılması gerektiğini anlatıp duruyorsunuz. Ben mitingde bomba patladı kaçanlara bile neden gaz sıkıldı su sıkıldı insanlar zaten canını kurtarmanın derdindeydi diyorum siz molotofla gidene çiçekle mi gitsinler diyorsunuz. Bahsettiğim söylediğim şeylerde polise saldırı mı var molotof mu var terörizm mi var ? Neye karşı neden bahsedip hayali kurgular yapıyorsunuz.

Adamlar yol kesiyomuş barikat kuruyormuş lafımız yokmuş vs. buna benim süreç başladı başlayalı lafım var, buna izin vermek gerizekalılıktır örgüt güçleniyor deyip duruyordum. Düne kadar buna kimse karşı gelmiyordu yok pkk yapmaz yok paralel yok bilmem ne deyip hayali düşmanlar üretilip duruyordu. Polis kötü bişey yaptıysa paralel pkk kötü bir şey yaptıysa dış istihbaratın ajanları diyip durdular bu güne kadar. Çatışma bile yapma ya elinde silahla yol kesen varsa al roket at gebert hepsini, elinde molotof varsa direk vur öldür . Buna kimse bir şey demiyor ki

Polisin içinde de sivile yönelik en ufak şiddet içeren davranışta bulunanı koy kapının önüne aç kalsınlar benim boğazımdan kestiğin vergileri şehir eşkıyalarına vermeye kimin ne hakkı var ? Karnını doyuran insanlara ahkam kesmeye kimin ne hakkı var ? Bu çıkan haberler gücünüze gidiyorsa savunacağınıza bunları söyleyin kimin görevi ne ise onu yapsın diyin . Tepki vermeniz için illa başınıza gelmesi mi gerekir. Devletin görevi bellidir her kurumun görevi bellidir işini yapıyor diye haber olmazlar zaten bu yüzden para veriyoruz işlerini yapsınlar bize hizmet etsinler diye, ama bunun tersi bir durum varsa birileri işini yapmıyor yanlış yapıyorsa bu haber değeri taşır bu tartışılır bu konuşulur. İstanbul ankara treni yerine vardı ankaraya ulaştı diye haber olur mu ? Ama kaza yaparsa ulaşamazsa haberdir . Bu konuşulmaz çünkü zaten görevidir . Biz bunu da aştık iyi şeyler yaptıklarında da helal olsun diyoruz karşılığında ne alıyoruz 10 iş yapsalar 9'u yanlış yapar hale geldiler bunun bir bedeli olmamalı mı artık ?

Seçim de boşa yapılıyor . Halk her şeyin gerçek yüzünü bilmedikçe yapılan her seçim boşa yapılıyor. Hangi konunun içeriğini tam bilebiliyoruz ? Ota boka yayın yasağı geliyor birileri kendi keyiflerine göre hakim savcıları davalara dağıtıyor medya deseniz ne emir gelirse onun dışına dahi çıkamıyor, çıkanın şirketine baskınlar uydurma cezalar havada uçuşuyor. Daha bir çok olayı mitin yaptığını itirafları mahkeme ifadelerini bile bilmiyorsunuz kimse bilmiyor görmüyor. Serap olayını bile hala pkk yaptı sananlar öyle bilenler var, Reyhanlı olayını bile hala Esad yaptı sananlar var. Bu ülkenin siyasi gidişatını değiştirecek binlerce olay var delil var hiç kimse hiç birini bilmeden sandığa gitse ne olur gitmese ne olur. Millet hala partilerden birini dindar bir başkasını milliyetçi bir başkasını din düşmanı sanıyor neyin seçimi neyin sandığı ?

Kasten olayı çarpıtarak teröristleri savunduğum yalanını söyleyip duruyorsunuz size belki 10. yazışım bu hala aynı yalanı söylüyorsunuz. Ben sivil halktan bahsediyorum siz teröristlerden bahsediyorsunuz. Ben polis adil davranmalı hakka uymalı diyorum silah sıkana ne yapsın diyorsunuz silah sıkana değil taşıyana dahi silah sıksınlar kim itiraz ediyor? Teröriste kibar davransın diyen kim ? Konu teröriste yapılan muamele değil tüm halka terörist muamelesi yapılması, batı da da aynısını yaşadık astılar kestiler öldürdüler yanlarına kâr kaldı. Tek bir tanesi ceza almadı tek bir katil ortaya çıkartılmadı. İnsanlar bu ülkenin hangi adaletine hangi polisine nasıl güvensin ya da neden güvensin ? Benim artık et balık kurumuna bile güvenim yok sizce durup dururken mi böyle düşünmeye başladık hırsızın hiç mi kabahati yok ?

Haberi de bulmuş ta paylaşıyormuş vs. haber işte, hayali bir hikayeyi kendi mi yazmış ? Haberi çıkmış paylaşılmış sırf bu yüzden vatan haini mi ilan edilmedi düşman mı olmadı banlansın mı denilmedi ...