-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Arayüz Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba hocalarım;
Bu devirde çoğu şey tutmuyor. Facebook, twitter, youtube, ask.fm gibi şeyleri kullanıyor genelde insanlar.
Fakat ben de tutması ihtimal bir script yazmak istiyorum kendi ekibimle beraber.
Yine sosyal medya tarzı, üyeler, özel mesajlar falan olacak ama Facebook, twitter vs. alakası olmayacak. Apayrı bir şey lazım.
Şimdi sorum şu; Bu devirde piyasada olmayan ve tutması ihtimal ne tür script yazabilirim? Herkes bişeyler yazarsa çok mutlu olurum. :)
NOT: Tüm fikirler değerlendirilecek, kabul edilen fikirin sahibine isteğine göre logo veya basit bir psd to html tarzı bir şey yapılacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam benim aklıma ilk gelen; tüm sosyal medyadaki gönderilerin çekileceği bir script. Yani senin sitende bir buton olacak "geçmişini getir" diye diğer sosyal ağlardaki tüm dökümanlar senin sitene gelecek. İnsanlar geçmişi olduğu sitelerden kopmazlar, sen de geçmişlerini kendi sitene getirebilirsen seni takip ederler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Onedio gibi sosyal içerik platformu oluşturabilirsiniz, ancak standartın dışına çıkıp farklılık yaratmanız gerekir
1 kişi bu mesajı beğendi.