-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır sitemi adım adım ileri taşıyorum. Kullanıcıya yönelik içerik girerek site temasınıda ona göre düzenliyorum. Reklamlardan rahatsız olmasınlar diye sade bir yerleştirme açık bir içerik sağlıyorum. Size danışmak istediğim şey sitem hakkında yorumlarınızı almak eksikler ve ya beğendiğiniz yerleri paylaşmanız. Ayrıca site biraz yavaş yükleniyor bu masaüstü için normal düşünüyorum fakat mobilden yavaş giriyor sanırım sizde deneyerek bana kişisel yorumlarınızı iletirseniz sevinirim. Site İmzamda Teşekkürler İyi Forumlar
NOT: Reklam amaçlı değildir. Kendimi geliştirmek için wmaracı kullanıcılarına danışmak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkcası sitenin temasını dediğin gibi pek sade bulmadım. Bence çok daha iyi ücretsiz temalar bile mevcut.
Diğer söyleyeceğim şey, mobil görünümde Adsense reklamları yarım görünüyor. Bunu düzeltmen gerek. Reklam tipini 768x90 seçme, onun yerine esnek, otomatik boyut seç. Böylece mobil görünümde ekrana göre küçülür reklam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Düzce'ye selam olsun. Şu an 96 kb ile çalışıyorum, site bir türlü açılmadı..
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Temayı beğenmediğimi üzülerek söylemeliyim.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne yazık ki film temaları konusunda pek bilgim yok
emirhan61 Fakat bu konuda film sitelerini biraz kurcalarsanız, themeforrest i de biraz kurcalarsanız çok fazla seçenek bulabileceğinizi tahmin ediyorum.
Ayrıca film sitelerinde hız bence çok önemli. Bunu da belirtmek isterim. Hoş her site için önemli elbette de :)
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
hocam yorum sitesi benimki film sitesi teması değilde daha çok blog havası uyandırsın istiyorum yada afiş tipli bişi
Eğer gözüme çarparsa bir şeyler yardımcı olmaya çalışırım fakat dediğim gibi bu konuda ne yazık ki önerebileceğim bir tema şu an için yok.
Ayrıca bir eleştiride daha bulunayım. Bence daha güzel bir logo yapabilir ya da yaptırabilirsiniz.