donmezhasan adlı üyeden alıntı

LikeSend açıklamalarının hepsi için geçerli ilk 3 .
Hangi sektör olursa olsun bu işten iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız ilk 3 hedefiniz olmalı. Aşırı rekabetli bir anahtar kelimede ilk sayfada bile gelir elde edersiniz ama ilk 3'teki getiriyi elde edemezsiniz.


Hocam öyle bir şey yok ne 3 ne 5 sektörden sektöre kazanç değişir kazanç yöntemleri değişir bir çok şey değişir.

Ben sektörde ilk 15 de yokken xxk kazanç sağlıyordum ilk 50 de bile yokken xk kazanç sağlıyordum yani ilk 3 5 neye göre kime göre ?

Sektör sayalım :

film işinde ilk 30 site arasına hatta 50 site arasına giremeyen ama günde 20-30k hiti olan kafamda ki saç sayısı kadar site var hepsi de binlerce lira kazanıyor

Blog işinde onbinlerce blog var iyi kazanan binlerce blog var hepsi ilk 3 içinde mi ?

Haber işinde adını hayatınızda ilk defa duyacağınız ayda onbinlerce lira kazanan yine bir sürü site var bunların hepsi ilk 3 içinde mi ?

Bütün sektörleri kendiniz örneklendirin. Arkadaşın amacı en fazla kazanan olmak değil para kazanmak, bunun içinde söylediği kategorilerden hiç biri için ilk 3 içinde olmaya ihtiyaç yok. Sektörde para var mı siz ona bakın 50. sırada da olsanız size de kalır bir şeyler , bir konuda sıralamada olmazsınız da bir konunuz sıralamaya girer ya da 20 kategoriniz ilk 500 de yokken 5 kategoriniz kendi kendine sıralamaya girer yine ekmek yersiniz.

Yani hep 3 diye düşünürseniz yola çıkamazsınız, o 3 ler zaten kazandıklarından rekabet şansınız azdır dolayısıyla onları geçmeye çalışayım derken eldekinden de olursunuz.

500 tane e ticaret sitesi var böyle bildiğiniz darphane gibi para basan hani ilk 3 değilse kazanamazdı ?

Çok dar bakıyorsunuz bence olaylara.

Aylık 50 tekille 50k kazanmakta mümkün günlük 50k tekille aylık 5k kazanmakta, bir kelimede ilk sırada olup aylık 100 lira kazanamamakta mümkün 50. sırada olup 5k kazanmakta . Siz belki kendi işinize göre yorumluyorsunuz ondan böyle düşünüyorsunuz ama sayısız sektör var sayısız değişken var direk 3 diye kesip atılacak bir şey değil