Proje hoşuma gitti. Hafta içindeki günlerde sosyal medya gelişmeleri bir kere canlı ve diğer seferlerde bant verilse bile çok iyi olacaktır.
İyi şanslar.
İyi şanslar.
Yorum için teşekkürler. Dediğiniz gibi en yeni haberleri vericez Canlı olarak bu her yayında olucak yani haftanın 1 günü ile sınırlandırmıcaz. Çıkan yenilik anında duyuru yapılacak hergün radyoda. Tabi ogün DJ yayını varsa..
Ve dediğiniz gibi bantlar kaydedip bunları yayınlayabiliriz OTO DJ yayında iken, tekrar teşekkürler ilgi için.
hiç bir yerde dj'lik yapmadım ama öğretirseniz zaman ayırabilirim.
Tabiki öğretiriz. Bunun için zaten ben videolu anlatım yapıcam a'dan - z'ye kadar anlatıcam. Ama şimdi değil, ilk önce tüm eksiklerin tamamlanması gerek, ondan sonra yayınlara başlıcaz. Fakat; sosyal medya, internet veya webmaster alanında en az 1 konuda bilgi verebilecek düzeyde olmalısınız.. PM Gönderdim.
Canlı destek işi ile ilgilenen arkadaşın görevi ne olacak acaba
Online olduğu sürelerde, Dj alımları için sorulara canlı cevap vericek, iletişim adreslerini vericek ve diğer tüm şeyler için cevap vericek. Kısacası gelen ziyaretçiler ile ilgilenicek.
sonra, çekilişler için sponsor olmak isteyenler canlı destek ile görüşücek görevli ise iletişim adreslerini kayıt edicek ve ödülün özelliklerini yazıcak onuda kaydedicek bir yere. Sonra DJ'e söylicek bu bilgileri Dj'de ona göre çekiliş düzenlicek.
yani Canlı destek elimiz ayağımız olucak birnevi :).