lostyazilim
tr.link

Hit programı kullanmalı mıyım?

4 Mesajlar 623 Okunma
acebozum
tr.link

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Merhaba arkadaşlar,

Sitemde AdSense reklamları var ve birkaç arkadaş alexa'da ve hedef kelimelerde yükselmek için hit programları tavsiye etti (HitLeap, Foreverautohits.. vb.) Bunlardan birini kullanmam sitem için ne gibi yarar/zarar oluşturur?

Şimdiye kadar hiç program kullanmadım. Düzenli olarak sitenin Facebook sayfasına reklam alıp gönderiyi öne çıkararak ve Twitter'da TT listesindeki hashtag'lere siteyi paylaşıyorum, yapmam ne gibi etkiler oluşturur.

Görüşlerinizi bekliyorum.

Site: teknosultan.com

elektronikssl
webimgo

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)
HitLeap, bir trafik değişim sistemidir. Siz, bilgisayarınızla başkalarının web sitelerini, diğer üyeler de sizin web sitenizi ziyaret ederler. Böylece web sitenizin günlük hitini artırmış olursunuz.Bu konulardan anlamam ama bir ara kullanmıştım.
Bu şekilde organik kasmak bence işe yaramaz.Attığınız içerikten gelen hit %100 daha etkilidir.Alexa da etkisi 3 hafta içinde olur yada olmaz.Benim oyun hileleri üzerine vardı bir sitem.2K hiti vardı.Hitleap ekleyince 100 kişi arttı veya artmadı ama bir yararı olmadı.Alexa global 400K dan 370K ya düştü bidaha da inmedi :D yani ama denemek de fayda var sitenizde ilgi çekici şeyler varsa gelen ziyaretçi normal süreden daha fazla gezer ve +dönüş yapar.

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)

exp1239 adlı üyeden alıntı

HitLeap, bir trafik değişim sistemidir. Siz, bilgisayarınızla başkalarının web sitelerini, diğer üyeler de sizin web sitenizi ziyaret ederler. Böylece web sitenizin günlük hitini artırmış olursunuz.Bu konulardan anlamam ama bir ara kullanmıştım.
Bu şekilde organik kasmak bence işe yaramaz.Attığınız içerikten gelen hit %100 daha etkilidir.Alexa da etkisi 3 hafta içinde olur yada olmaz.Benim oyun hileleri üzerine vardı bir sitem.2K hiti vardı.Hitleap ekleyince 100 kişi arttı veya artmadı ama bir yararı olmadı.Alexa global 400K dan 370K ya düştü bidaha da inmedi :D yani ama denemek de fayda var sitenizde ilgi çekici şeyler varsa gelen ziyaretçi normal süreden daha fazla gezer ve +dönüş yapar.

yorum için teşekkürler hocam kullanmak pek istemiyorum program falan kendimi kandırmış olrum bu şekilde ama önerenler oldu ondan sordum

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

AnılZengin adlı üyeden alıntı

yorum için teşekkürler hocam kullanmak pek istemiyorum program falan kendimi kandırmış olrum bu şekilde ama önerenler oldu ondan sordum
Aynen hocam bu gibi proğram veya sitelerden 100-200 ziyaretçi kasmak ile yükselme görmezsin :)
ZenginAnil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al