-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, ben şunu düşündüm bugün, forum üyeleri ne iş yapıyor, çoğu öğrencidir ama burayı yani net sanayiisinden ekmek arayan ya da bulan ortalamayı merak ediyorum. Mesela ben 23 yaşına gireceğim ve öğretmenlik bitirdiğim için kpss'yi deneyeceğim, o da olmazsa bakacağım.
Siz ne diyorsunuz, ben buradan ekmeğimi bulurum, ailemi geçindiririm ya da burası ancak hobi ve yan gelir olur mu diyorsunuz?
Ayrıca dışarıda bu işlere yani web sektörü işlerine boş iş deme hastalığı var, düşüncülerinizi belirtin, bakalım bir sonuca varacak mıyız?
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Burada sürekli gelir elde etmen biraz zor gibi. Elde etmek istersen bilgisayar başından ayrılmaman gerekecek bu da kötü bir durum.
Eski bir deyimle olayı özetleyecek olursak:"Sırtını devlete yasla rahat ol." :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
KPSS yardır sınava kadar ankesörlü telefon falan kullan tüm hatları kapat sonra esas mesleğini yap bu işi de esas okulunu okuyanlar iyi paralar kazansın yani burayı ek gelir olarak kullan.Bende fen teknoloji öğretmeniyim mesela.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Albenisi kısmını üniversitesini kazanmadan önce soracaktın sonuçta o okulu bitirdin ve bu işi yapman gerektiğini er geç farkedersin.Albeni noktasında ise iş sana bağlı sen işini seversen öğrenciler seni sever belirli bir gelirin olur zaman yönünden bol vaktin olur.
Yener BERKTAŞ
KaganUslu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende beden egitimi ogretmeni olucam ama nerden gelicek paralar cozemedim :)