lostyazilim

Forum üyelerinin durumu

11 Mesajlar 1.567 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, ben şunu düşündüm bugün, forum üyeleri ne iş yapıyor, çoğu öğrencidir ama burayı yani net sanayiisinden ekmek arayan ya da bulan ortalamayı merak ediyorum. Mesela ben 23 yaşına gireceğim ve öğretmenlik bitirdiğim için kpss'yi deneyeceğim, o da olmazsa bakacağım.
Siz ne diyorsunuz, ben buradan ekmeğimi bulurum, ailemi geçindiririm ya da burası ancak hobi ve yan gelir olur mu diyorsunuz?

Ayrıca dışarıda bu işlere yani web sektörü işlerine boş iş deme hastalığı var, düşüncülerinizi belirtin, bakalım bir sonuca varacak mıyız?

wmaraci
reklam

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Burada sürekli gelir elde etmen biraz zor gibi. Elde etmek istersen bilgisayar başından ayrılmaman gerekecek bu da kötü bir durum.
Eski bir deyimle olayı özetleyecek olursak:"Sırtını devlete yasla rahat ol." :)

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Burada sürekli gelir elde etmen biraz zor gibi. Elde etmek istersen bilgisayar başından ayrılmaman gerekecek bu da kötü bir durum.
Eski bir deyimle olayı özetleyecek olursak:"Sırtını devlete yasla rahat ol." :)

Yaslayacağız ama şu meb kontenjanları ne zaman kendine gelirse... Birde 4 sene oku okuduğun bölüm bir işe yaramasın, insan verem olur. :(

yenerberktas yenerberktas Yener BERKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Fen Bilimleri Öğretmeni
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 14 / 47
  • Ticaret 1, (%100)
KPSS yardır sınava kadar ankesörlü telefon falan kullan tüm hatları kapat sonra esas mesleğini yap bu işi de esas okulunu okuyanlar iyi paralar kazansın yani burayı ek gelir olarak kullan.Bende fen teknoloji öğretmeniyim mesela.

Yener BERKTAŞ
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

yenerberktas adlı üyeden alıntı

KPSS yardır sınava kadar ankesörlü telefon falan kullan tüm hatları kapat sonra esas mesleğini yap bu işi de esas okulunu okuyanlar iyi paralar kazansın yani burayı ek gelir olarak kullan.Bende fen teknoloji öğretmeniyim mesela.

Öğretmenliğin albenisi var mı hala? Yani bizim akademisyen çevre algı operasyonu yapıyorlar, ben içimde olmadığım için durumu bilmiyorum.

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 14 / 47
  • Ticaret 1, (%100)
Albenisi kısmını üniversitesini kazanmadan önce soracaktın sonuçta o okulu bitirdin ve bu işi yapman gerektiğini er geç farkedersin.Albeni noktasında ise iş sana bağlı sen işini seversen öğrenciler seni sever belirli bir gelirin olur zaman yönünden bol vaktin olur.

Yener BERKTAŞ

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)
Bende beden egitimi ogretmeni olucam ama nerden gelicek paralar cozemedim :)

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Kağan Uslu adlı üyeden alıntı

Bende beden egitimi ogretmeni olucam ama nerden gelicek paralar cozemedim :)

Nasıl nerden gelecek? Atanacaksın, o da olmazsa besyo'nun seçenekleri çok, spor kulübünde, belediyelerin eğitim merkezlerinde her yerde çalışabilirsin.

Ek Olarak:

Albenisi kısmını üniversitesini kazanmadan önce soracaktın sonuçta o okulu bitirdin ve bu işi yapman gerektiğini er geç farkedersin.Albeni noktasında ise iş sana bağlı sen işini seversen öğrenciler seni sever belirli bir gelirin olur zaman yönünden bol vaktin olur.

25 yaşına geçmiş hala atanamamış ya da ücretli öğretmenlik yapan öğretmenleri gördükçe bizim sektörün içinden çıkılmaz hale geldiğini düşünüyorum.
Ama kafamdaki fotoğraf başka bir bölüm..

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 14 / 47
  • Ticaret 1, (%100)

president adlı üyeden alıntı

25 yaşına geçmiş hala atanamamış ya da ücretli öğretmenlik yapan öğretmenleri gördükçe bizim sektörün içinden çıkılmaz hale geldiğini düşünüyorum.Ama kafamdaki fotoğraf başka bir bölüm..

Bende 25inden sonra atandım herşeyi bıraktım oturdum adam akıllı çalıştım puanımı aldım ilk sene olmadı askere gittim geldim emeklerimin karşılığını aldım ve atandım.Emek olmadan yemek olmaz bunu unutma.Özel sektörde de çalıştım hemde grafik üzerine ama yine de okuduğun bölüm ile ilgili çalışmak önemlidir.

Yener BERKTAŞ

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Bende 25inden sonra atandım herşeyi bıraktım oturdum adam akıllı çalıştım puanımı aldım ilk sene olmadı askere gittim geldim emeklerimin karşılığını aldım ve atandım.Emek olmadan yemek olmaz bunu unutma.Özel sektörde de çalıştım hemde grafik üzerine ama yine de okuduğun bölüm ile ilgili çalışmak önemlidir.

Teşekkür ederim...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al