Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

1. WebMaster sitelerinde birçok eklenti modul ve kendi scriptlerinin fonksiyonları mevcut , bunların tamamını xenforo ile entegre etmek uzun bir ugras sonucu olur . Ayrıca buranın arayüzünün oraya entegreside fazlasıyla zahmetli bir süreçtir . Kimse kolay kolay böyle bir zahmetli sürece hemen geçmez geçmek istemez , yöneticiler kadar kullanıcılar içinde farklılık ters tepebilir . vBulletin kullanırken belki bir yandan xenforo veya başka bir sistemin entegresi yapılıyor olabilir bunu bilemeyiz ama wmaraci , *** gibi siteler vBulletin kullandıkça emin olun hem yönetim hemde kullanım icin en ideal yazılım vBullettindir.

2. Katılıyorum içerik kaliteliyse yardımcı oluyorsa ziyaretçi mutlaka üye oluyordur .

------------------

WebForumu olarak wmaracina benzemeye çalışmanızdan ziyade wmaracinda eksik gördüklerinizi sitenizde bulundurursanız daha faydalı olacaktır . Herseyin tema veya analiz araclarından ibaret olmadıgını bilmeniz gerekir. Başlangıc kopya olursa ilerleyişinizde o kopyanın etkileri her zaman olacaktır . Temanız varsayılan tema olsa bile kullanıcıları orada tutacak sebep bulduktan sonra kullanıcılar siteyi ziyaret etmekten vazgeçmez . Bence en kısa sürede temanı değiştirmelisin , enazından gelişmek istiyorsan bunu yapmalısın .

Yolunuz açık olsun .


Güzel yorumunuz için tşk ederim. herşeyin zamanı ve gelişimi zaman o yüzden herşeyi zamana bırakıp hızlı şekilde yapılandırma calışmaları devam etmekde...