Alexa Değeri Ne Zamanlar Yenilenir ? |
12 Mesajlar | 1.617 Okunma |
narinhosting adlı üyeden alıntı
Bir sitemin sıralamasını her gün takip ediyorum.2 günde bir değişim gösteriyorAvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim hocam bende öyle düşünmüştüm yeni takip etmeye başladım yarına değişir gibinarinhosting adlı üyeden alıntı
Hergün düzenli içerik giriyorsanız değişme olacaktır.Mesela bir sitem var 2 yıllık kişisel blog ayda 2-3 içerik giriyorum alexa 1 aydır aynı :) Durum böyle oluncada değişmiyordenizbabasi adlı üyeden alıntı
Bugün, yarın değişir.AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam ; bu arada baya bir gelişme içerisindeyim herşey için tekrardan teşekkürler ; ilk forum deneyimimde destekleriniz için .AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam ; sitem biraz yeni olduğu için hergün içerik giriyorum mecburen sanırım değişiklikler olacaktır :)narinhosting adlı üyeden alıntı
Google kendini besleyen siteleri sever.Hergün düzenli 2-3 "ÖZGÜN" içerik girerseniz google bunu algılayacaktır.Ama içeriklerin özgün olmasına dikkat edin ve 300 kelime ve üstü yazmaya özen gösterin.Uzun yazın 2 içerik paylaşın uzun ve akıcı bir makale sizi hit olarakta güzel yerlere getirir.Sitenize girince fazla vakit geçiren bir ziyaretçi google'ıda mutlu edecektir unutmayın :)