lostyazilim
tr.link

Adf.ly Para Kazanma Sistemi: BOT

29 Mesajlar 6.711 Okunma
lstbozum
tr.link

firat356 firat356 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)
[COLOR="Black"][COLOR="Indigo"]Yıllar önce düşündüğüm bir sistemi oluşturmak istedim.
*Programda mysql'e bağlanırken web service kullanmadım direk mysql'e bağlanıyor.

Öncelikle bottan bahsedeyim biraz.
Aslında tam olarak bot diyemeyiz.Çünkü diğer üyelerin linklerinizi ziyaret etmesiyle hit kazanıcaksınız.

Sistem şöyle çalışıyor: Öncelikle herkes üye oluyor.Sonra giriş yapıp sistemi çalıştır butonuna basıyorsunuz.Sistem çalışırken diğer üyelerin eklediği linkleri webbrowserda ziyaret ediyor.

Daha sonra ziyaret ettiğiniz her site için 1 hak_kontrol puanı kazanıyorsunuz.10 tane hak_kontrol puanınız olduğunda 1 hak hesabınıza ekleniyor.Ve 1 tane adf.ly linkinizi sisteme ekleyebiliyorsunuz.

Ve diğer üyeler de sizin linkinizi aynı şekilde ziyaret ediyor ve puan kazanıyor.Bu puanlarla kendi linklerini sisteme ekliyorlar.

Sistem bu şekilde çalışıyor.Ve belirli aralıklarla sistem formatlanıyor, yeni db ye taşınıyor.Tekrar üye oluyorsunuz vs. vs.

Tabii sistemi ne kadar fazla çalıştırırsanız o kadar link ekleyebilir ve o kadar para kazanabilirsiniz.

Bir kaç ekran görüntüsü de atayım.Bu arada görsellik nerdeyse sıfır diyebilirim.

http://i.hizliresim.com/vL8qYz.png

http://i.hizliresim.com/1kDXjj.png

http://i.hizliresim.com/rV87Ym.png

Sistem daha yapım aşamasında.Bittiğinde burdan paylaşacağım.

<<GÜNCELLEME >>

Sisteme bonus link ekleme hakkı kazanma eklendi! >>Linklerin tümünü ziyaret ederseniz +7 hak gibi

Eğer bir hata alırsanız Destek butonuna basarak hata mesajınızı bana iletebilirsiniz!

Sistemin yeni bir versiyonu çıktığında size yeni versiyonu indirmeniz için link gösterme eklendi.

PROGRAMIN BETASINI YAYINLIYORUM!

Hem kaç kişinin projeye ilgili olduğunu hem de yaptığım sistemin nasıl çalıştığının görülmesi açısından bu versiyonu yayınlıyorum.(Biraz aceleye geldiği için bazı eksiklikler var)

Sistemin yeni versiyonu geldiğinde program size indirme linkini verecek.

1) Öncelikle bilgisayarınıza Mysql Connectoru indirip kurmalısınız.

Aşağıda veriğim linke girip Mysql connector'ün 6.9.4 versiyonunu seçip indirin.

Link: Mysql Connector İndir

2) Connector'u kurduktan sonra aşağıda verdiğim dizinde Mysql.Data.dll olduğuna emin olun.

Dizin:
C:\Program Files (x86)\MySQL\Connector.NET 6.9\Assemblies\v4.0\l

3) Daha sonra Adf.ly indirip açabilirsiniz.
Not:Botu açtığınızda sistemin güvenliği amacı ile mac ve ip adresleriniz kaydedilmektedir.

Adf.ly Online Bot Linki : >>SİSTEM DURDURULMUŞTUR !<<

VirusTotal : https://www.virustotal.com/tr/file/14000156c449c61478553d8b6fbfca4943cb40fd7f0f47a299079937135ba4d6/analysis/1439064837/

ADF.LY ONLİNE BOT KULLANIM

1) Botu indirdikten sonra açın ve bir kullanıcı adı ve şifre belirleyerek sisteme kaydolun.

2) Kaydolduktan sonra giriş yapın -(İlk girişinizde hiç bir link ekleme hakkınız olmaz.Kazanmalısınız)
Kazanmak için sol alttaki çalıştır butonuna basın ve botun otomatik olarak linkleri ziyaret etmesini bekleyin.20 link ziyaret ettiğinizde 1 hak kazanacaksınız.Ayrıca tüm linkleri ziyaret edene kadar botu kapatmazsanız 3 hak daha kazanırsınız!

3) Link ekleme hakkı kazandığınızda yine sol taraftaki Link ekle yazan yere kendi adf.ly'de kısalttığınız linkinizi yapıştırıp Ekle butonuna basın.

4) Diğer üyeler sizin linklerinizi ziyaret ettikçe para KAZANIN!

Not: Videolu anlatım istenirse video çekebilirim.

Diğer Notlar

*Bir gün içinde aynı linki 2. defa ziyaret edemezsiniz.Çünkü aynı linki 2. defa aynı ip den ziyaret ederseniz linkin sahibi para kazanmaz ve sizin de zamanınız boşa gider.

*Program çalıştığı süre boyunca her ziyaret ettiğiniz 20 link başına 1 hak ve hedefleri gerçekleştirebilirseniz bonus haklar kazanırsınız.

BONUSLAR

Sistemde ziyaret edebileceğiniz tüm linkleri ziyaret ederseniz 3 bonus hak, 40 link ziyaret ederseniz 2 bonus hak kazanırsınız.
*Haklar , sisteme kendi linkinizi eklemenizi sağlar.

TERKAR SÖYLÜYORUM:KAZANACAĞINIZ PARA MİKTARI ÜYE SAYISINA BAĞLIDIR!

Son NOT:Bu sistem karşılıklı KAZAN-KAZAN iş modeliyle oluşturulmuş bir sistemdir.çok kazanmak istiyorsanız.Programı uzun süre çalıştırmalısınız.

Videoları Anca çekip Youtube'a upload edebildim:

2 video oldu.1. videoda bir hata oldu fixleyip ikinci videodan devam ettim.Linkleri de yeniledim.Videoları sırayla izleyin.

Video 1 :

https://youtu.be/GfmriAXC6Zg

Video 2 :

https://youtu.be/cIqiauuzZBo[/COLOR][/COLOR]

SON GÜNELLEME : SİSTEM DURDURULMUŞTUR !
Poi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Poi Poi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 65 / 41
  • Ticaret 2, (%100)
Harika bir fikir, aslında aklımın bir yerlerinde dolaşıyordu bu düşünce başlıkta bot yazısını görünce sinirlenip bot ile kazanılmaz yazmaya geldim ama okuyunca çok mantıklı bir fikir olduğuna karar kıldım indiriyorum.
firat356

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam proje güzelde önemli olan yayılması. Çünkü para kazanmamız kullanan sayısına bağlı. Aslında sağlam reklamlarla güzel yere gelebilir.

Poi Poi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 65 / 41
  • Ticaret 2, (%100)
Hangi dille yazdığınızı söyleyebilir misiniz hocam?

wmaraci
wmaraci

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)
Büyük sitelerden tanıtım yazısı alırsanız bu konuyla ilgili , aşırı büyük paralar kazanabilirsiniz. Sistem güzel.
Poi

kişi bu mesajı beğendi.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
heves kırmak istemem ama fazla uzun sürmez çabuk patlar , sonuçta parayı veren adf.ly olacak adamlarında kendilerine özgü sistemleri var ondan sonra adf.ly forumunda türlü türlü yazılar yazılıyor neden banlandım diye , nasıl ki google adsensede bota bağlayıp tıklatma yapamıyorsanız adf lyda da yapmanız yasak 1 gün yakalamazlar 2 gün yakalamazlar ama sonunda tespit ederler . ortalama günlük 600 indirme oluyor adf.ly linklerimden , 600 gösterim için verdiği para günlük 0.60$ civarı , yani en mantıklısı doğal akışına bırakmak . maalesef internette olsa kolaydan para yok , ayrıca ödeme yapan reklam firmalarını bu şekilde kandırmaya çalışmak mantıklı gelmiyor bu tarz reklam firmaları iyice azalırsa kimsenin site kurmasının anlamı kalmayacak .
SosyalAbi sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Poi adlı üyeden alıntı

Hangi dille yazdığınızı söyleyebilir misiniz hocam?

C# ile yazdım.

Ek Olarak:

freetorrent adlı üyeden alıntı

heves kırmak istemem ama fazla uzun sürmez çabuk patlar , sonuçta parayı veren adf.ly olacak adamlarında kendilerine özgü sistemleri var ondan sonra adf.ly forumunda türlü türlü yazılar yazılıyor neden banlandım diye , nasıl ki google adsensede bota bağlayıp tıklatma yapamıyorsanız adf lyda da yapmanız yasak 1 gün yakalamazlar 2 gün yakalamazlar ama sonunda tespit ederler . ortalama günlük 600 indirme oluyor adf.ly linklerimden , 600 gösterim için verdiği para günlük 0.60$ civarı , yani en mantıklısı doğal akışına bırakmak . maalesef internette olsa kolaydan para yok , ayrıca ödeme yapan reklam firmalarını bu şekilde kandırmaya çalışmak mantıklı gelmiyor bu tarz reklam firmaları iyice azalırsa kimsenin site kurmasının anlamı kalmayacak .

Benim işim bu tür sitelere bot yazmak, onların güvenliği varsa bizde de o güvenliği aşacak bilgi var :)
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Ben pek desteklemiyorum. Sonra efendim bu firma az para veriyor diye yakınıyoruz. Yazık...

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Ben pek desteklemiyorum. Sonra efendim bu firma az para veriyor diye yakınıyoruz. Yazık...

Firmalar, bot kullanıldığı için mi az ücret veriyor sanıyorsun?

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Hayır. Ben sadece firmaları bıktırdırdığınızı dile getirmek istedim. İnsanlara daha yararlı ve kazançlı programlar kodlayabilirsin.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al