TeknoTa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar merhaba. Bir üniversiteye yönelik web sitesi açtım. Siteye o üniversitede okuyan öğrencilerin üye olması için facebook sayfamda gönderi öneri çıkar seçeneği ile reklam yayınlıyorum. Hedef kitle sınırlaması da yapıyorum o ili seçiyorum ve ilgi alanları olarakta üniversiteyi seçiyorum ancak gönderi öne çıkarmalarında beklediğim verimi alamıyorum. 200 liraya yakın harcama yaptım ancak 1.000 üye bile yapamadım henüz. Siteye üyeliği artırmak için nasıl bir reklam politikası izlemeliyim. Facebook reklamı mantıksız mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şahsen bence üniversite sayfalarından reklam alsan daha iyi olur. Mesela ben Karabük Üniversitesinin bir sayfasının yöneticisiym. Birçok yurt,kafe vs reklam yaptırmak istiyor. Çünkü direkt hedef kitleye hitap etmiş oluyorsun
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Önce sosyal ağ adınızda bir profil kurun. O üniversitenin facebook sayfasına girin yorum atan beğeni yapan herkesi ekleyin. Sonra o profili facebook sayfasına çevirin. Alın size ücretsiz reklam. Sosyal medya konusunda çok güzel fikirlerim var. Düşünmeyi seviyorum ya :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hedef kitleye en kolay şekilde ulaşabilmek için rakip sayfaları ve hedef kitlenizin bulunduğu gruplarda userları çekmeniz gerekiyor.Kullanıcı UIDlerini aldıktan sonra Facebook Ads Manager üzerinden email hedeflemesi yapılarak hedefi 12den vurursunuz :)
Fizello - Inspired by Colors