Bende DGS girdim bu sene.
2. sorunu cevaplayayım. Dgs'ye seneyede girebilirsin farketmez.
1. soruna gelince şöyle ki 1 bölüm önlisans üzerinden hem açık hem örgün 2 farklı bölümü lisansta okuyabliyorsun. DGS'de bu hak var. Yani 1 önlisans bölümü pazaralma okuyorum bitirdim. DGS girdim, anadolu üni de işletme, istanbul üni de örgün halkla ilişkiler hakkım var. Büyük ihtimal sizinde geçiş hakkınız olur okursunuz sorun olmaz.
bunlarda geçebildiğiniz lisans bölümler.
Biyoloji
Tarımsal Biyoteknoloji
Veteriner Fakültesi
Zootekni
2. sorunu cevaplayayım. Dgs'ye seneyede girebilirsin farketmez.
1. soruna gelince şöyle ki 1 bölüm önlisans üzerinden hem açık hem örgün 2 farklı bölümü lisansta okuyabliyorsun. DGS'de bu hak var. Yani 1 önlisans bölümü pazaralma okuyorum bitirdim. DGS girdim, anadolu üni de işletme, istanbul üni de örgün halkla ilişkiler hakkım var. Büyük ihtimal sizinde geçiş hakkınız olur okursunuz sorun olmaz.
bunlarda geçebildiğiniz lisans bölümler.
Biyoloji
Tarımsal Biyoteknoloji
Veteriner Fakültesi
Zootekni
1.soruda anlatmak istediğim DGS'ye sadece önlisans okuyanlar mı girebiliyor? Yani bende ekstradan lisasn diploması da olacak. Şubat ayında Ankara üni biyoloji diploması ve aöf lab. vet. sağlığı önlisans diploması olacak. Tereddüt ettiğim nokta da bu zaten. Olurda devlet bana sen lisans programı okumuşsun zaten 4 senelik o yüzden lisans tamamlama hakkın yok der mi acaba :)