lostyazilim
tr.link

Hangi üniversite?

4 Mesajlar 854 Okunma
acebozum
tr.link

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba gönüldaşlarım, gittiğiniz üniversitelerden biraz behseder misiniz? Sosyal ilişkiler nasıldı? Eğitim düzeyi nasıldı? Gittiğiniz için pişman oldunuz mu? On numara beş yıldız diyeceğiniz üniversiteler hangisi?

webimgo

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Ben hayatımın en güzel dönemini üniversitede geçirdim diyebilirim. Muhteşem arkadaşlıklar,dostluklar kurdum. Hayatınızın hiç bir zamanında bulamayacağınız olayları göreceksiniz. Açıkçası özlüyorum o yılları. İmkanı olan herkes gitmeli bence.
Üniversite olarak soracak olursan gidip gördüğüm bizzat havasını soluduğum Hacettepe Üniversitesi,Ankara Üniversitesi,Sakarya Üniversitesi,Akdeniz Üniversitesi,Eskişehir Üniversitesi'ni şiddetle tavsiye ederim. :)

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Ben hayatımın en güzel dönemini üniversitede geçirdim diyebilirim. Muhteşem arkadaşlıklar,dostluklar kurdum. Hayatınızın hiç bir zamanında bulamayacağınız olayları göreceksiniz. Açıkçası özlüyorum o yılları. İmkanı olan herkes gitmeli bence.
Üniversite olarak soracak olursan gidip gördüğüm bizzat havasını soluduğum Hacettepe Üniversitesi,Ankara Üniversitesi,Sakarya Üniversitesi,Akdeniz Üniversitesi,Eskişehir Üniversitesi'ni şiddetle tavsiye ederim. :)

Senin adına sevindim, fakat ben de üniversite bitirdim. Gittiğim okulu hiç sevmedim, liseden bozma bir yer gibiydi. Ama inşallah bu sene bir daha gideceğim sırf belli bir zaman sonra "ne güzel günlerdi" diyebilmek için. Mutlu olan insanın duası kabul olur dua et bana...

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

president adlı üyeden alıntı

Senin adına sevindim, fakat ben de üniversite bitirdim. Gittiğim okulu hiç sevmedim, liseden bozma bir yer gibiydi. Ama inşallah bu sene bir daha gideceğim sırf belli bir zaman sonra "ne güzel günlerdi" diyebilmek için. Mutlu olan insanın duası kabul olur dua et bana...

İnşallah kazanmanı isterim. Güzel günler seni bekliyor o zaman :)
president

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al