Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığı belki garip gelebilir ama bu bir gerçek ki arkadaşlar copy/paste ile alexa'nızı kolaylıkla düşürebilirsiniz :) Kendi sitem olan www.fuuy.net birebir bu yöntem ile alexa'da hızlı düşüşe geçmiştir. Sitemde yer alan belki 1 adet konum dahi özgün değildir tamamen copy/paste :) Olumlu yada olumsuz alacağım her türlü tepkiye razıyım :) Bu zamana kadar gerçi hiç olumsuz tepki almadım bu konu hakkında dediklerim tamamen doğru çıktı :) Arkadaşlar sizlere siteleriniz için kesinlikle copy/paste yapın vs. demiyorum sadece ben bu yöntemle alexa'da çok ama çok hızlı düşüşe geçtim ve uzun zamandırda yerimi koruyorum hemde hergün iyi yerlere ilerliyorum :)

Ayrıca dikkatimi çeken bir konu daha var. Ben siteme yeni konu girince alexa yükselişe geçiyor, konu eklemeyince alexa düşüşe geçiyor garip birşey :) Hem Ülke Sıralamasında hemde Dünya Sıralamasında bu durum aynı oluyor.

Konu eklemediğim zamanlarda 250k altını görmüştüm konu ekleyince tekrar 260k üzerine çıktık :) Gerçi yine düşeriz sorun değil :)

Bu arada tüm bu anlattıklarımın yanında Sosyal İmleme'ninde çok faydasını gördüm bu konuda işini temiz ve sonucu olumlu yönde etkileyecek birini tavsiye edebilirim sizlere ÖM atmanız bilgilendirilmeniz için yeterli olacaktır ;)

Saygılarımla.