-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
merhabalar ben youtube hesabımı kullanarak adsense hesabı açmıştım sonra erişim ve yetkilendirmeden site adresimi girdim ve reklam kodlarını siteme ekledim 1 hafta bekledim reklamlar çıkmadı hala, sonra yeni hesap açtım site onaylandı reklam kodlarını yerleştirdim bekledim bu seferde eskiden açtığım hesapla çelişiyor tek hesabınız olmalı dedi. sonra eskiden kullandığımdan reklam kodlarını siteme yerleştirdim ve 2 haftadır bekliyorum olmuyor ne yapmalıyım sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
youtube için olan adsense siteyi desteklemiyordur normalde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim bu kadar basit bir olayı nasıl bu kadar karmaşık hale sokabiliryorsunuz anlayamıyorum. İkinci hesabı sil ilk hesabının kodunu koy bekle. Bir hafta olmaz da iki hafta olur bekle sabret.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mail: oguzhan_baygul@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
youtube hesabını başka birine devret veya yeni açmak istediğin adsense hesabını eşine dostunun üzerine aç.
Özel Güvenlik Sınav Soruları
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır o kadar derin incelemiyor hocam ben kendi sitelerimde 4 - 5 kişinin adsense hesabını kullandım sizin yapacağınız olayı tam olarak anlatamıyacam ama youtube adsense hesabının reklam kodlarını sitenize eklemiyin. Sitenizle başka bir isimle adsense basvurusu yapın onaylandı onaylandı veya siteye adsense reklamları eklemyin 2 - 3 gün bekleyin tekrardan başkasının üzerine adsense başvurunuz. sorun olmayacaktır.
Özel Güvenlik Sınav Soruları
Tolgac
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'in kitabı var mı :) Yoksa biri yazsın ilk ben alıcam. Kimine reklamı veriyor kimine vermiyo. Kimi aynı kelimede 0.01 sent kazanıyor kimi 1 $. nasıl bir sistemi ve algoritması var anlamadım.