"BÜTÇENİZ NEDİR"

Arkadaşlar bunu forumda sürekli olarak görüyorum ve bundan daha saçma bir soru yok.

Şu şekilde olsa anlarım, çok büyük bir proje yaptırılacaktır özeliklere ve fonksiyonlara göre fiyat çıkarılacaktır baştan ortalama bi tahmin için vs genede çok etik olmasada bu söz kabul edilebilir.

Ancak sen tut adam oraya yazmış ki wordpress kurdurucam, temadaki şu sorunu düzeltiricem, 500 kelimelik makale yazdırıcam. Cevaba bak "BÜTÇENİZ NEDİR" affınıza sığınarak söylüyorum içimden sanane lan bütçemden demek geliyor.

Bu soru tamamen nekadar koparabilirim bu adamın elinde nekadar para var, ben nekadarına kesik atarım sorusudur. Zira herşeyin bir fiyatı vardır. Neye kaptırabilirsem mantığıyla ticaret olmaz bu şekilde yaklaşan insanlarlada ticaret olmaz.

Siz fiyatı belli olan birşeyi bakaldan marketen alırken bütçeniz nedir deseler naparsınız allah aşkına? ben söverim açık konuşuyorum. Ha ev yaptırıcaksın tamam adam bütçen nedir diye sorar ama şuraya duvara bi sığa yaptırıcam bütçen nedir diye sorarsa güzelce ben sığarım.