Mstcss adlı üyeden alıntı

Hocam SİTEM açılalı 6 ay oldu fakat tekil hiti günlük 600 olmaktadır.

Bunu nasıl arttırabilirim acaba?


Merhaba anahtar kelime ve site içindeki konulara daha çok çalışmanız gerekmektedir.

civan spot adlı üyeden alıntı

Merhabalar, öncelikle yardımlarınızı için teşekkür ederim. Sayenizde bir çok gelişim yaşadım bu konuyu takip ederek fakat aşamadığım 2 durum var ve 1 soru hakkı tanımışsınız yinede iki sorumu soracağım ikiside aynı kapıya çıkıyor çünkü.. bir çok yerde araştırıp farkettiğim bir olay var resim alt etiketi ve keywords...
Benim sorunum şu godaddy den aldığım websitebuilder içeren bir paket ile sitemi yaptım ilk deneyimim o yüzden o paketi aldım sitem ikincielesyasatal.com şimdi ben siteyi düzenliyorum fakat resim alt etiketi koyamıyorum çünkü resimleri kendi sunucusunda barındırıyor ve ekliyor ikincisi meta title ve meta description etiketleri oldugundan onları kolyaca yapabilmeme ekleyebilmeme rağmen yine godady nin websitebuilder ında herhangi bir meta keywords eklentisi olmadığından keywords ekleyemiyorum bu iki sorun google da ilk sayfalara gelmek için önemli bir kritermidir ? önemli ise nasıl aşarım bu iki sorunu ?


Hocam skype adresimiz; navyseohizmetleri daha detaylı görüşelim ve çözmeye çalışalım.

Reacher adlı üyeden alıntı

Hocam sitem yabancı moda sitesi http://fashionjournal.net/ adsense ' ye başvuru yapıyorum her gmailimden yaptım çok denedim 1 aylık site fakat Yetersiz İçerik diyor sizce ne yapmalıyım sitemdeki sorunlar nedir neden kabul etmiyor sizce ?


Merhaba Adsense ile ilgili soruları adsense uzmanı arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.