Birincisi O metro net değil " N-N Metro Ethernet " dir. Ve Turk ******* alt yapısı ile yapılmaktadır. Bunları çok iyi biliyorum, ************* çalışanıydım bir zamanlar. İkincisi, bu ülke alt yapıya ***** ile geçiş yaptı ve ülke de diğer internet sağlayıcılarının hepsi ***** alt yapısı kullanır ki, çok da sağlıklı bir yapı değil bunu sende ben de herkes çok iyi biliyor. Kesilmesinden tut, bilmem kaç (Mbps) hızında diye verilip 1 Mbps'yi zor gördüğümüz günleri unuttunuz sanırım ki, hatırlamıyorsanız demek ki o günleri görmemişsin. Bir ikincisi N-N Metro Ethernet genelde maddi durumun çok çok iyi değilse evlere değil genelde şirket bünyesinde ki binalara bağlanır. Ve kimse kalkıp da maddi acıdan sıkıntı yaşamayan ınsanlar haric evlerine zaten bunu bağlatmaz. Ukala ukala konuşmak yerine neyin ne olduğunu önce iyice araştır sonra burada bana kalkıp ukalaca cevap ver olur mu güzel kardeşim.
Ve Türk *******un Sitesinden bir alıntı.
Umarım yararlı olmuştur.
Ve Türk *******un Sitesinden bir alıntı.
Umarım yararlı olmuştur.
Teknik konuştun N-N Metro Eternet Teşekkürler. Ayrıca ben evinize bağlatın demedim. Metro net yavaş değil diyorum yani.
Metro net nasıl bir sistem bende biliyorum!!
İnsanların ekmeğiyle oynayacağına yorum yapmazsın olur biter. Ayrıca isteyen kullanıcılar çıka biliyor bu sistemden.