Darknet kullanmayı bilene nimettir. Bilmeden, ne olduğunu kavramadan girilmesi mantıklı değil. Büyük bir çoğunluk +18 içerikleri merak ederek giriyor. Ama merak etmeye değecek şeyler olmadığına emin olun. Açıp hiçbirine bakmadım ama ''Serbian Film'' gibi bir film varken orayı açıp bakmaya da gerek yok. Bu filmi açıp izleyin. Deepwebte bu filmde göreceğiniz nefrofili, çocuk ve türevi yığınlarca +18 içerik var işte. Gerek var mı mide bulandırmaya hayatta soğumaya? Yok.

Ha ben araştırma için kaynak arıyorum, bazı kitapların pdfsi varmış onları bulmak için gireceğim diyorsanız girin. Hiddenwiki'den o sitelere bakın, açın, pdfnizi alın ve çıkın :D Fazlası merak uyandırır, girdikçe girersiniz. Silahlara bakıyım, kiralık katillere bakym buna da bakıyım şuna da bakıyım derken bir bakıyorsunuz yığınla zaman boşa gitmiş.

Tedbir alındığında korkulacak bir yer değil yani. Sakın ha girmeyin diyenlere çok aldırmayın. Şuan bu siteye girebiliyorsanız oraya da pek ala girebilirsiniz. Normal webte hiç mi yasaklı birşey yok? Var! Yani önemli olan oranın nasıl olduğu değil senin ne için oraya girdiğindir :)