Başlık, ne oldu bir zamanlar Windows 10’u övüyordun şimdi nefret mi ediyorsun şeklinde bana geri dönüş yapılması için değil, o kadar aksiyona henüz hazır değilim. Bu sabah (6:10) da yaşadığım çökme olayı ve beni bu saatte ayakta tutmakla birlikte bu yazıyı girmeme neden olan Windows’a selamlar.


Dün (10.08.2015) güncelleme gelmişti ve güncellemeyi yapmam konusunda bildirim iletilmişti. Eyvallah yapalım aga güncellemeyi nutku ve hevesiyle başlayacaktım ki uyku sorunsalı baş gösterdi. Neyse yarın yaparız artık diyerekten gidip uyudum. Bu sabah bilgisayarı açtığımda gayet güzel seyrinde güncellemeyi yapıyordu fakat birden CRAS_PROCESS_ bilmembişey hatası verdi ne yaptım ettim bilgisayarı açamadım. Ee aga Windows 10’u yüklediğim Flash Belleği bulayım dedim, kardeşim sağolsun belleği biçimlendir içerisine ”2015 Top Hit Music & House Mix” şeklinde klasör açıp müzik at(uyuyor uyansın hasret gidereceğiz onunla). İnternetten Windows 10’u tekrar yüklemem uzun sürer dedim ve bilgisayarı kapattım. Laptoptayım (2 GB Ram 320 GB HDD WİNDOWS 10!)

Nefret ettiren bir diğer neden ise Windows 10’un 2 GB Ram bilgisayarlardaki yavaşlık sorunsalı.

Kullanmakta olduğum laptopum 2 GB Ram 32 GB HDD özelliklerini içinde bulunduruyor ama gelin görünkü şu Windows 10’daki arama zımbırtısına bastıktan 7 saniye sonra açılıp 4 saniye sonra yazma işlemine geçiliyor, sonucu bulması ÖLÜM.

Sabırlıyım sabırlı olmalıyım, Adil Kullanımı aştım zordayım dostlarım zordayım…

Bu yazı Seyitalidogan.com.tr‘den Alınmıştır.