-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler. Elimde 6 tane kurulu düzenli site var. Domain ve hostingler farklı firmalar üzerinde. O yüzden kontrol etmek biraz zor oluyor. Bu altı domaini tek bir hostinge bağlamak istiyorum. Fakat araştırmalarım sonucu kafam karıştı. Bazıları diyorki google bi süre sonra spam olarak algılayabilir. Bazıları diyorki benim senelerdir öyle bir sorun olmuyor. Bu arada sitelerdeki ana kelime "izmir". fakat izmir alışveriş, izmir rehberi, izmir turu, vs. diye etiketlenmiş durumda. Bu yüzden aynı hostinge domainleri bağlarsan kesinlikle spama yol açar google seni banlar diyorlar. Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini aktrarırsa harika olur. Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben her zaman domainlerimi GoDaddy den alırım. Hostinglere para vermiyorum domain için. :) Hem herşey senin kontrolünde oluyor. GoDaddy tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aynı yerden bir çok domain kullanmanın spam olduğunu ilk defa duyuyorum. :)
Kozmik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam 6 ek ip adresli reseller hosting hesabı alırsanız her siteyi farklı ip adresinden host edip yayınlarsanız hiç bir sıkıntı olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Reseller alıp hesabınıza her domain için 1 ek IP alırsınız her domain 1 IP kullanır spam düşmesi engellenir isterseniz yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam 6 ayrı hosting kullanıyorsanız bütçeniz az çok var demektir, en iyisi bir VPS alın ip adresini istediğiniz kadar ayarlatırsınız genelde konuşup ip başına 3-4 TL ek ücret alırlar. Size aynı host görünür googlea istediğiniz kadar farklı host gibi sunarsınız ;)
6 Site normal bir hostta ekleyerek zor barınır, reseller da barınması mümkün tabi ek ip ekletme işlemi yine yaptırmalısınız yapıyorsa firma. Domainlerinizi IHS.com.tr 'ye taşımanızı tavsiye ederim. 4+ yıldır orada domainlerim 1 kere sorun olmadı oldu diyenide bulamazsınız en çok tercih edilen firmadır Türkiye için(memnuniyet açısından).
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
peki ipler farklı ama aynı google webmaster panelinde ve analystic hesaplarında yer alıyorsa aynı kategorideki siteler sıkıntı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Analystic bakımından sıkıntı yaşamazsanız.