-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ;
Ben 400 kelimelik bir yazı yazdım , bunu google' a indexlettim ardından 1000 kelimelik bir daha yazı üzerine ekledim. Yazıyı geliştirmek mi daha mantıklı yoksa parçalar halinde servis etmek mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
400 kelime yazmışsınız yeni olan yazıyı'da parça halinde sunum daha iyi gibi bence
sosyopat.pe.hu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendi sitelerimde daha önce 300 kelimenin üzerinde konular paylaşıyordum sonra kendimce bir taktik geliştirdim yeni sitelerimde kullanıyorum ve uzun yazının daha faydalı olduğunu görüyorum. Örneğin anahtar kelimem makarna olsun, daha önce makarna nasıl yapılır, makarna nasıl süzülür, makarna ne kadar sürede pişer şeklinde aynı anahtar kelime ile ilgili bir çok yazı yazıyordum. Bu durumda ister istemez duplicate oluyordu yazılarım. Bunun yerine uzun uzun 1500 kelime 2000 kelime ya da 3000 kelime uzunluğunda aynı konuyu tümden ele alıyorum.Yani makarna ile ilgili yazıda alt başlık olarak makarna nasıl pişirilir, makarna ne kadar sürede pişer, makarnaya hangi soslar yakışır... gibi
Bu şekilde ne oluyor?
önceki yazılarımda
makarna nasıl pişirilir yazısına 20 kişi
makarna ne kadar sürede pişer yazısına 30 kişi
makarnada kullanılacak soslar yazısına 15 kişi geldiğini düşün
Ben tüm yazıları birleştirerek aynı yazıyı 65 kişinin okumasını sağlıyorum. Yazıya gelen kişi sayısı arttıkça sayfanın gücü de artıyor. Bu gücü 3 5 sayfaya bölmek yerine hepsini aynı sayfada topluyorum bu şekilde makarna nasıl pişer diyen adam da, makarna ne kadar sürede pişer diyen adam da geliyor. Google gözünde de güçlü bir sayfa olması nedeniyle üst sıraya daha çabuk erişiyor.
Bu şekilde yapmak istersen her alt başlığı h tag etiketiyle güçlendir.
Bu arada örnek tamamen şimdi uydurduğum bişe :)
Edit: tam istediğin sorunun yanıtı değil sanırım ama ben kendi adıma dublicate olmaması için mevcut yazıyı geliştirip tekrar google a gönderiyorum... saygılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Bende aynı şekilde yapıyorum hocam hiç bir sorun yaşamıyorum yazı ile ilgiliyse aksine faydası oluyor :)
Ek Olarak:
hzmhzm adlı üyeden alıntı
Kendi sitelerimde daha önce 300 kelimenin üzerinde konular paylaşıyordum sonra kendimce bir taktik geliştirdim yeni sitelerimde kullanıyorum ve uzun yazının daha faydalı olduğunu görüyorum. Örneğin anahtar kelimem makarna olsun, daha önce makarna nasıl yapılır, makarna nasıl süzülür, makarna ne kadar sürede pişer şeklinde aynı anahtar kelime ile ilgili bir çok yazı yazıyordum. Bu durumda ister istemez duplicate oluyordu yazılarım. Bunun yerine uzun uzun 1500 kelime 2000 kelime ya da 3000 kelime uzunluğunda aynı konuyu tümden ele alıyorum.Yani makarna ile ilgili yazıda alt başlık olarak makarna nasıl pişirilir, makarna ne kadar sürede pişer, makarnaya hangi soslar yakışır... gibi
Bu şekilde ne oluyor?
önceki yazılarımda
makarna nasıl pişirilir yazısına 20 kişi
makarna ne kadar sürede pişer yazısına 30 kişi
makarnada kullanılacak soslar yazısına 15 kişi geldiğini düşün
Ben tüm yazıları birleştirerek aynı yazıyı 65 kişinin okumasını sağlıyorum. Yazıya gelen kişi sayısı arttıkça sayfanın gücü de artıyor. Bu gücü 3 5 sayfaya bölmek yerine hepsini aynı sayfada topluyorum bu şekilde makarna nasıl pişer diyen adam da, makarna ne kadar sürede pişer diyen adam da geliyor. Google gözünde de güçlü bir sayfa olması nedeniyle üst sıraya daha çabuk erişiyor.
Bu şekilde yapmak istersen her alt başlığı h tag etiketiyle güçlendir.
Bu arada örnek tamamen şimdi uydurduğum bişe :)
Edit: tam istediğin sorunun yanıtı değil sanırım ama ben kendi adıma dublicate olmaması için mevcut yazıyı geliştirip tekrar google a gönderiyorum... saygılar.
Hocama kesinlikle katılıyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bildiğim kadarıyla eski gönderileri düzenlemek, ekleme yapmak, çıkarma yapmak, Google'ın sevdiği bir şey. Siten ile ilgilendiğini gösteriyorsun Google'a.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@hzmhzm tam istediğim cvp tşk ederim. Demekki sadece ben değilmişim bunu düşünen.