Bende aynı şekilde yapıyorum hocam hiç bir sorun yaşamıyorum yazı ile ilgiliyse aksine faydası oluyor :)

Ek Olarak:

hzmhzm adlı üyeden alıntı

Kendi sitelerimde daha önce 300 kelimenin üzerinde konular paylaşıyordum sonra kendimce bir taktik geliştirdim yeni sitelerimde kullanıyorum ve uzun yazının daha faydalı olduğunu görüyorum. Örneğin anahtar kelimem makarna olsun, daha önce makarna nasıl yapılır, makarna nasıl süzülür, makarna ne kadar sürede pişer şeklinde aynı anahtar kelime ile ilgili bir çok yazı yazıyordum. Bu durumda ister istemez duplicate oluyordu yazılarım. Bunun yerine uzun uzun 1500 kelime 2000 kelime ya da 3000 kelime uzunluğunda aynı konuyu tümden ele alıyorum.Yani makarna ile ilgili yazıda alt başlık olarak makarna nasıl pişirilir, makarna ne kadar sürede pişer, makarnaya hangi soslar yakışır... gibi

Bu şekilde ne oluyor?

önceki yazılarımda
makarna nasıl pişirilir yazısına 20 kişi
makarna ne kadar sürede pişer yazısına 30 kişi
makarnada kullanılacak soslar yazısına 15 kişi geldiğini düşün

Ben tüm yazıları birleştirerek aynı yazıyı 65 kişinin okumasını sağlıyorum. Yazıya gelen kişi sayısı arttıkça sayfanın gücü de artıyor. Bu gücü 3 5 sayfaya bölmek yerine hepsini aynı sayfada topluyorum bu şekilde makarna nasıl pişer diyen adam da, makarna ne kadar sürede pişer diyen adam da geliyor. Google gözünde de güçlü bir sayfa olması nedeniyle üst sıraya daha çabuk erişiyor.

Bu şekilde yapmak istersen her alt başlığı h tag etiketiyle güçlendir.

Bu arada örnek tamamen şimdi uydurduğum bişe :)

Edit: tam istediğin sorunun yanıtı değil sanırım ama ben kendi adıma dublicate olmaması için mevcut yazıyı geliştirip tekrar google a gönderiyorum... saygılar.

Hocama kesinlikle katılıyorum :)