-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
yakında yasaklanır :) dünya, reklam piyasasında niye gelir kaybetsin ki büyük ülkeler ve şirketler çoktan dava açmıştır bile...
TuranTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence o oran daha fazla artacaktır çünkü bilmeyenler var bilindikçe tarayıcıya eklenen bir eklenti. Ben sadece aşırı yoğun dizi, film gibi sitelerde kullanıyorum. Onun dışında genellikle pasif hale getiriyorum sonuçta site sahibinin o sitenin masraflarını karşılaması bir yoldan tabiki de lazım. Hem biz yararlı bilgi alacağız hemde para kazanmasını engellersek bu bildiğimiz GASP olur. Benim düşüncem böyledir :) 3-4 reklam görsek bunun bize zararının olacağını düşünmüyorum. Ama bazı siteler cidden abartıyor splash (x) yapsan bile zorla açılıyor felan arkadan açılan işte orda aktif hale getirmek haklı bir sebeptir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çok iyi bir konuya değinmişsiniz. Ben de kullanmıyorum.
Bu durumlardan bahseden yazılar yayınlasak faydası olur mu? İleride de aradığınız içerikleri bulmanız için kullanmayın gibi gibi. Gelirlerimizin düştüğünden, bu durumun da hevesimizi kaçırdığından filan bahsederiz.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ben açılan sitelerin hızlı açılması için sırf kullanırım bazı sitelerde sebebi ise adsense reklamlarının siteyi açarken geç yüklenmesi ve bundan doğan yavaşlık için açıyorum :)
Soner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Web site sahiplerinin elini kolun bağlayan bir şey. Ne olacak? Sonra site sahipleri nereden kazanacak parayı söyleyen yok. Bağış yapsınlar o halde. Her gelen 10 kuruş versin? Kabul ederler mi acaba?
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web site sahiplerine sesleniyorum,
Açılışta adblock kontrolü yapınız.
(Reklamı div içine alın. Şayet height==0 ise falan filan..)
Dilerseniz uyarı mesajı çıkartın, dilerseniz de adblock kullanıcıları için sadeleştirilmiş 1 adet sayfa yapın. Şayet block varsa kullanıcıyı oraya yönlendirin. Tüm sitede gezinmek için Adblock'u pasif edin vs. diye uyarı verirsiniz. Ne kadar ekmek o kadar köfte :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla bende adblock kullanıyorum fakat sevdiğim sitelerde deaktif durumda , wmaraci kendi sitem ve s. ve s. gibi sitelerde deaktif, bence adblock kullananlar hergün gezindiği siteleri düşünmeli, ayakta kalması için günde 1 kez bire tıklamadığı rahatsız etmeyen reklama sahip sitelerde adblocku deaktif etmek en iyisi
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
vallahi kullanıyorum gayet memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanıyorum ama yakında bunu engellerler gibi geliyor baktınız hiç olmadı google adwors bakarsınız satın alır ve adwors reklamlarını kapatmayı engelleyici bir reklam koyar ve piyasanın tek hakimi oldugu gibi kullanıcılar sayesinde diğer bütün rakiplerinide saf dışı yapabilir.
Benim için film sitelerinin vazgeçilmez eklentisidir adblock
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Herkes website sahiplerini düşünmüş ama reklamverenler daha mağdur bu durumda. Tek çare adblock vb uygulamaları yasaklamaktan geçiyor. O günler de gelicektir elbet.
ozergul.net/com