Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Bende kullanmıyorum. Bende rahatım. :)
.
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayrıca şunu da belirtmek isterim.
Yaptığımız ufak çaplı bir araştırmada,
Birçok kullanıcı, sitedeki reklamlara tıklanıldığında para kazanıldığını bilmiyor.
Onlar genelde reklamların siteye koyulması ile para kazanıldığını zannediyorlar.
Bu sebepten ötürü tıklama oranları düşük oluyor.
Üstüne birde "Adamlara bak arkadaş ne para kırıyorlar" vs. gibi sözler sarfediliyor :D
Bu kolay para hayalleri ile yapılan girişimlerin birçoğu da bundan kaynaklanıyor.
Sonra bir bakıyorlar ki işler göründüğü gibi değilmiş. Fiyaskoyla sonuçlanan bir sürü gereksiz proje.
Ek Olarak:
Birazdan bir script yazar paylaşırım. Çok kolay :)
5 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Expert.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bana kalırsa çok da umursamamak gerekiyor. Adblock kullananlar zaten reklamlara tıklayacak bir kullanıcı profili değiller.
Bende yayıncıyım, bu işten para kazanıyorum fakat Adblock kullanan kullanıcılara site erişiminin tamamının veya bir kısmının engellenmesini yanlış buluyorum. Adblock kullanan kitle profili asabidir, reklam görmek istemez, site içeriğini engellerseniz çıkar başka siteye gider. Zaten reklamlara tıklamaya çok uzaklar, bırakın kullansınlar. Bu tip kullanıcıların karşısına daha farklı reklam formatıyla çıkmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herhangi bir siteye girdiğimde, güzel bir dille kullanmamamı rica ettiklerinde 'Bu sitede devre dışı' yapıyorum. Birde çoğu site uygulamayı kapatmadan giremezsiniz diyor, bende bir güzel girmiyorum, alemin incisi bir onlar değil çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Zırt pırt çıkan ve bir sayfaya eklenen aşırı reklamlar olmasaydı kullanım oranıda artmazdı ama insanlar doyumsuz olduğu için böyle bir sonuç çıkıyor. Bende reklam yayınlıyorum ve adblock kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uygulama gerçekten çok yararlı ; bir film izleyecceğiz 50 tane rekalm çıkıyor . Bazı filmleri ailemizle izliyoruz bi reklam çıkıyor insan utanıyor . Bende kullanıyorum ; bazı arkadaşlara destek amaçlı olarak kapatıyorum fakat çoğunlukla açık. yakında adsense kalmayacak gibi gözükmüyor değil . Herkese bol kazançlar ; bol trafikler .
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ben şahsen 3 yıldır bu eklentileri kullanıyorum, saçma sapan reklam eklemeyen (popup/aşırı reklam vs) sitelerin engelini kaldırıyorum her zaman.