lostyazilim
tr.link

Siteme eklediğim resimler gözükmüyor.

7 Mesajlar 2.729 Okunma
lstbozum
tr.link

candmrzn candmrzn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Siteme yeni bir makale ekledim resimleri kendi bilgisayarımdan eklediğimde gözükmüyor ama hızlıresimden eklediğimde gözüküyor.Öne çıkarılmış görselde linkten ekleyemediğim için şöyle gözüküyor.

Bunu nasıl düzeltebilirim.

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Eklediğiniz resmin url adresininin sonunda .jpg/png/gif ibarelerinin olup olmadığı önemlidir ve upload edilen dizinin chmod değerlerinde okuma ve yazma izninin verilmiş olması gerekiyor 777 değeri yani :)

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)
hostunuz linuxmü? windowsmu? linüx ise büyük küçük harf hem dosya adında hem uzantıda farkeder belki bundan kaynaklı bir sıkıntı olabilir eğer öyle ise; örnek olarak linüxte deneme.jpg ile deneme.JPG farklıdır.. nereden eklediğinizin bir önemi yok şunları kontrol edip geri dönün çözüm bulalım
-Filezilla benzeri bir ftp programı ile hata oluşan bir resim dosyanızın uzantısını ve tam adını (../../../x.Jpg ya da ../../x.JPG ne ise..) öğrenip yazın
-Resimi çağırdığınız sayfada kullandığınız kodları buraya yazın misal

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

hostunuz linuxmü? windowsmu? linüx ise büyük küçük harf hem dosya adında hem uzantıda farkeder belki bundan kaynaklı bir sıkıntı olabilir eğer öyle ise; örnek olarak linüxte deneme.jpg ile deneme.JPG farklıdır.. nereden eklediğinizin bir önemi yok şunları kontrol edip geri dönün çözüm bulalım
-Filezilla benzeri bir ftp programı ile hata oluşan bir resim dosyanızın uzantısını ve tam adını (../../../x.Jpg ya da ../../x.JPG ne ise..) öğrenip yazın
-Resimi çağırdığınız sayfada kullandığınız kodları buraya yazın misal

Hocam host'um Linux.Daha önce eklediğim resimlere baktım .png - .jpg şeklinde yazılmış ve onlar gözüküyor fakat dünden itibaren ekledğim resimler gözükmüyor.Uzantılarını değiştirdim .jpg idi .JPG yaptım olmadı .PNG yaptım yine olmadı.

Örneğin siteme daha önce eklediğim bir resimin uzantısı "http://wmyorum.com/wp-content/uploads/2015/08/Adsız1.png" şeklinde
Dün eklediğim resmin uzantısı "http://wmyorum.com/wp-content/uploads/2015/08/wordpress.JPG"

Resmi çağırdığınız sayfada kullandığınız kodlar derken neyi kastettiniz anlayamadım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)

candmrzn adlı üyeden alıntı

Hocam host'um Linux.Daha önce eklediğim resimlere baktım .png - .jpg şeklinde yazılmış ve onlar gözüküyor fakat dünden itibaren ekledğim resimler gözükmüyor.Uzantılarını değiştirdim .jpg idi .JPG yaptım olmadı .PNG yaptım yine olmadı.

Örneğin siteme daha önce eklediğim bir resimin uzantısı "http://wmyorum.com/wp-content/uploads/2015/08/Adsız1.png" şeklinde
Dün eklediğim resmin uzantısı "http://wmyorum.com/wp-content/uploads/2015/08/wordpress.JPG"

Resmi çağırdığınız sayfada kullandığınız kodlar derken neyi kastettiniz anlayamadım.

teamweaver varsa pm atsana bakayım istersen

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

teamweaver varsa pm atsana bakayım istersen

Şuanda işyerindeyim akşam 8 gibi müsait olursanız atayım ?

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)

candmrzn adlı üyeden alıntı

Şuanda işyerindeyim akşam 8 gibi müsait olursanız atayım ?

pm attım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al