Arkadaşlar elimde boşta duran bir domain vardı, bloggera uygun bir tema buldum aktif hale getirdim. Zaten geçmişi de olan bir domain (2008-2012 arası aktifti), görünüşe bakılırsa ışık var gibi :) şimdi danışmak istediğim bir kaç konu var.

Sitemin içeriği need for speed oyununa özel indirme sitesi fakat farklı oyunları da paylaşmayı düşünüyorum, yamaları paylaşmayı düşünüyorum, incelemeleri paylaşmayı düşünüyorum,hileleri kodları keyleri apk dosyalarını yada google play linklerini paylaşmayı düşünüyorum. Genel oyun kategorileri de olabilir ya da sadece yarış kategorisinde ki oyunlar olarak da olabilir.

Bu tarz indirme sitesinde gelir modeli nedir neler kullanıyorsunuz ?

Kullandığınız gelir modellerine göre kaç k hit ortalama ne kazandırıyor ?

Telifle ilgili aynı film sitesi gibi iletişim koyarak ve maillerle gelen uyarıları dikkate alarak çözüme ulaşabiliyormuyuz yoksa ea falan mailsiz yaptırım mı uyguluyor işler nasıl yürüyor ?

Sitenin seo işleri, maddi giderleri bana ait olmak şartıyla editörlük yaparak günde bir kaç konu girerek geliri paylaşmak gibi bir öneri sunsam ilgilenmek isteyen olur mu ?

Ya da günlük minimum 3, aylık 100-120 post arası açtırmak istesem aylık ne kadar ücret ödemem gerekir ?

Ben bu oyun upload gibi işlere vakit harcayacak durumda değilim size de kazanç sağlayacaksa sizin uploadlarınızı paylaşabilirim böyle bir yardımlaşma içerisine girmek isteyen olur mu ?


Bu işle alakalı zerre bilgim yok :) yardımcı olursanız çok sevinirim.