mcayapim adlı üyeden alıntı

Hocam Valla ben https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3543-b50f81c-notebook pcyi yeni aldım gayet memnunum photoshop dreamveawer kullanıyorum after effecti denemedim ama deniyicem mutlaka. Bu pc bana yetiyor ekran kartı Nvidia Geforce GT840M 2Gb Paylaşımsız Zaten laptobun kullanım alanı profesyonel diye geçiyor belki işinize yarayabilir fiyatıda ucuz tek sıkıntısı hocam 4 çekirdek değil çift çekirdek var ama bu benim çalışmamı etkilemedi umarım sizinkinide etkilemez :)


Güzel bilgisayar aslında video işiyle uğraşmasam alabilirdim fakat GTX 840M ekran kartı kullanacağım eklentileri desteklemiyor sanırım. Ama günlük kullanım için şu anki notebookumu satıp bundan alabilirim bir tane... Çok teşekkürler öneri için. Ayrıca After Effects yüklerseniz performans konusunda yorumunuzu beklerim.

Ek Olarak:

Hocam peki bu Markut M7'lerden önerebileceğiniz var mıdır? Quadro K1100M olan model işimi görmez ama Quadro K3100M ekran kartına sahip model aradığım özelliklerde fakat yine de bu özelliklere göre 9.700 TL fazla değil mi? Yoksa uygun mudur?

Monster marka olduğu için mi bu fiyata acaba, çünkü aynı özelliklere sahip markası az bilinen modellere rastladım az önce... Arada bir fark olur mu?