-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müşteri Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Kız arkadaşımla beraber bloglamayı düşündüğümüz gordumyazdim.com'u açtık ve ilk yazıyı girdim. Sizce yazı nasıl olmuş? Ne yapmak lazım ? öneri ve görüşlerinizi bekliyorum :)
http://gordumyazdim.com/sarosun-incisi-erikli/
1 kişi bu mesajı beğendi.
baygoren,
gordumyazdim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk çıkan yazı ön resmi 1044px olunca siteden kaçarak uzaklaştım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müşteri Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkcası onu düzeltemedim :(
baygoren,
gordumyazdim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müşteri Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilginiz için tşkler kontrol edip deneyeceğim :)
baygoren,
gordumyazdim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yazınızı okudum :) tema düzenlemenizden sonra oraya da yorum yapacağım.
Erikli hakkında ben de bir şeyler karalıyım ...
Erikliye gidiyorsanız yemeği kendiniz yapmak zorundasınız iyi yemek yiyebileceğiniz hiç bir yer yok diyebilirim. En güzel görülen yerde bile bulantı yapacak kadar kötü yemekler
Kamp için 60 lira kişi başı ücret çok yüksek, az ileride Mecidiye köyünde Dernek işletmesi var gecelik 50 liradan , 1 hafta falan kalacaksanız 40 liradan hazır kurulu yataklı çadırı kiralayabilirsiniz :) Yine Mecidiye köyünde günlük 100 liradan hatta 70-80 liradan gecelik ev kiralayabilirsiniz tabi ki rezervasyon şart
Yaz sezonunda haftasonu ve bayram günleri rezervasyon yaptırmadan gitmeye kalkarsanız kalacak yer bulamayabilirsiniz tamamen piyango
Erikli ve civarı başlı başına terkedilmiş bölge gibi, cankurtaran yok yakında hastane yok aklınıza gelebilecek acil durumda müdahale kurumlarının hiç biri yok
Kamp alanlarının çadır yoğunluğu çok fazla elektrik tesisatları güvensiz felaket bir kıvılcıma bakıyor diyebilirim, böyle bir duruma karşı hiç bir önlem de yok !
Yöre deprem bölgesi ve denize sıfır bir yerleşim alanı, her an tetikte olmanız gerekir önünüz açık deniz ne olacağı hiç belli olmaz :)
Ulaşımı zor, haftasonu ve bayram dönüşü İstanbula gelmeniz 10 saat bile sürebilir (ben bayram dönüşü 14 saatte geldim eski yol üzerinde uğramam gereken yerler vardı mecburdum), kendi aracınızla gittiyseniz Keşandan direk Edirneye geçerek yeni yoldan gelmeniz km olarak zararınıza gibi görünse de vakit olarak yararınıza olacaktır.
Denizin kalitesi dalga oranı kum kalitesi ortamın kalitesi aileye uygunluğu insanların kalitesi 10 üzerinden 10 diyebilirim. Bir kaç saat geçirdikten sonra Türkiye'de olduğunuzu unutabilirsiniz Trakyanın en sevdiğim yanı da zaten bu
Kumbağ gibi marmaraya kıyı tatil yerleriyle falan kıyaslayacak olursak Miami-Sultanbeyli Gölet kadar fark var diyebilirim
Sevgiliyle birlikte blog fikri güzel umarım uzun süre birlikte yazmaya devam edersiniz :) Yazınız da güzel olmuş Başarılar
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Hocam alan adını sevdim :) Takipte kalacağım. Temayı bende pek sevmedim. Başarılar :)