lostyazilim
tr.link

wordpress parola sıfırlama linki göndermiyor

13 Mesajlar 4.491 Okunma
lstbozum
tr.link

karolla karolla WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan turhost rezilliğinden sonra çekmediğim şey kalmadı. Mailler çalışmıyordu smtp eklentisi kurdum sorunumu çözdüm. Fakat Parolasını unutan kişilere mail gittiği halde link gitmiyor.

Bu sorunu nasıl çözeceğim acaba?

wmaraci
reklam

Demeley Demeley Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)
Mysql den alın şifrenizi

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

Demeley adlı üyeden alıntı

Mysql den alın şifrenizi

Adam ne yazmış sen ne öneriyorsun kardeşim. Kullanıcılara sıfırlama linki gitmiyor demiş, her kullanıcı veritabanından mı alacak şifresini?.

karolla adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan turhost rezilliğinden sonra çekmediğim şey kalmadı. Mailler çalışmıyordu smtp eklentisi kurdum sorunumu çözdüm. Fakat Parolasını unutan kişilere mail gittiği halde link gitmiyor.

Bu sorunu nasıl çözeceğim acaba?

Her hangi bir üyelik eklentisi kullanıyormusun? İlk defa duyduğum bir problem belirttiğin, e-posta geliyor ama içerisinde link yok. Eklentileri etkisizleştirip deneyebilirsin. Yabancı kaynaklara da göz gezdirdim fakat böyle bir problem ile karşılaşmadım. Ayrıca çoğunlukla olan bir problemde; Wordpress dosyalarının bozulmasıdır. Wordpress.org sitesinden yeni dosyaları indirerek, wp-content ve config.php dosyaları haricindekileri kopyalayıp ftp dizinindekiler ile değiştirmeyi deneyin.

Demeley Demeley Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Adam ne yazmış sen ne öneriyorsun kardeşim. Kullanıcılara sıfırlama linki gitmiyor demiş, her kullanıcı veritabanından mı alacak şifresini?.

Her hangi bir üyelik eklentisi kullanıyormusun? İlk defa duyduğum bir problem belirttiğin, e-posta geliyor ama içerisinde link yok. Eklentileri etkisizleştirip deneyebilirsin. Yabancı kaynaklara da göz gezdirdim fakat böyle bir problem ile karşılaşmadım. Ayrıca çoğunlukla olan bir problemde; Wordpress dosyalarının bozulmasıdır. Wordpress.org sitesinden yeni dosyaları indirerek, wp-content ve config.php dosyaları haricindekileri kopyalayıp ftp dizinindekiler ile değiştirmeyi deneyin.

Kardesşim parola alamıyor ise wp panelde sorun var ise ne yapacak başka ?

wmaraci
wmaraci

webci webci Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 28.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 7 / 34
  • Ticaret 12, (%92)
sen çok seybiliyorsun ya birde arkadasın dogru dedigi yazıyı elestiriyorsun dünya üzerinde bütün hostçular smtp kapatılar mail gitmez db den degiştirmesi lazım...

cihaneken adlı üyeden alıntı

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar gözünüzü seveyim etmeyin eylemeyin, konuyu açan arkadaş ne yazmış okunuz mu bi? Okumadınız, baktınız sadece. Konuyu açan arkadaş belirtmiş, üstüne üstlük birde ben belirttim halen neyden bahsediyorsunuz. Konuyu açan arkadaşın konusunu dağıtmak istemiyorum fakat,

"Fakat Parolasını unutan kişilere mail gittiği halde link gitmiyor."

Şimdi yani sizin demenize bakılırsa, sitemizdeki şifresini unutan 100 kişi var diyelim hepside bizim sitemizin Veritabanına bağlanıp yeni şifremi belirleyecek?

Ek Olarak:

webci adlı üyeden alıntı

sen çok seybiliyorsun ya birde arkadasın dogru dedigi yazıyı elestiriyorsun dünya üzerinde bütün hostçular smtp kapatılar mail gitmez db den degiştirmesi lazım...

"Hostçular" kim arkadaşım yeni bir meslek dalımı çıktı?. Ayrıca smtp kapatmazlar "Php mail" fonksiyonunu kapatırlar ve güvenlik için SMTP kullanılmasını önerirler.

Demeley adlı üyeden alıntı

Kardesşim parola alamıyor ise wp panelde sorun var ise ne yapacak başka ?
miharbisukarak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
Bazı arkadaşlar okumadan yorum yapmışlar.

Arkadaşlar mail gidiyor. ama linki göndermiyor.

Ek olarka üyelik için eklenti kullanmıyorum. Temamı da bugün güncelledim. 1 kaç güne kadar bir sıkıntı yoktu.

Dahiturk Dahiturk sadece o'na yanarız. Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek amele
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 69 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
smt kurduysanız , çakışıyor olmasın ?
çünki yeni link diye sorgu oluşturacak daha önce smt falan kullanmadım fakat , yeni link gelmiyorsa bir yerde bir çakışma vardır.

idraksiz can, hayvan canıdır.

• Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)

Dahiturk adlı üyeden alıntı

smt kurduysanız , çakışıyor olmasın ?
çünki yeni link diye sorgu oluşturacak daha önce smt falan kullanmadım fakat , yeni link gelmiyorsa bir yerde bir çakışma vardır.

olabilir smtp kapatayım diyeceğim ama bu sefer de smtp yoksa mail gelmez.

Dahiturk Dahiturk sadece o'na yanarız. Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek amele
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 69 / 68
  • Ticaret 1, (%100)

karolla adlı üyeden alıntı

olabilir smtp kapatayım diyeceğim ama bu sefer de smtp yoksa mail gelmez.

size böyle bir yanıt gelecek;
http://prntscr.com/848cwy
benimde mail fonksiyonum kapalı.

idraksiz can, hayvan canıdır.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al