Seçim hiç bir şeyi değiştirmeyecek ki ne diye tekrar seçim yapılacak bunu anlamıyorum. Bahçelinin de bu tavrı sürdükçe ülkede yeni hükümetin kurulması imkansız gibi gözüküyor. Koalisyon kurulacak diye piyasalar biraz toparlanır gibi olmuştu bir umut vardı onu da kaybettik. Sanayiden geliyorum koalisyon yalan olduyu duyan yıkıldı yemin ederim, milletin bi seçim karmaşasına daha girecek dermanı kalmamış. Ticaret yapanlara sorun şu son 1 senede gelen zammın haddi hesabı yok 8 liraya aldıkları malı 18 liraya alamaz duruma gelmişler her hafta toptancı yeni zam haberiyle geliyor
Yine seçim süreci, üstüne yine aynı oy oranları yine bir sonuç çıkmayacak kafadan 6 ay daha kaos devam edecek, dönüp dolaşıp bu süre sonunda şimdi ki yere geri çıkacaklar ne değişecek ? Aramızda bu seçim partisini değiştirecek farklı partiye oy verecek kaç kişi var ? Etrafınıza sorun kendiniz de araştırın partisini değiştirecek kimse var mı ? Sadece bir kişi tanıyorum tayyip düşmanlığından hdpye vermişti karadenizli milliyetçi muhafazakar bi arkadaşım, şimdi chpye vereceğini söylüyor başka da değişik oy kullancağını söyleyen hiç duymadım henüz.
Şimdi açıklamalara bakıyorum da ortada koalisyon görüşmesi de zaten akp tarafında yokmuş, sadece 3 aylık bir koalisyon teklif edilmiş, chp de uzun vadeli seçim gerektirmeyen bir şekilde koalisyon istiyoruz demiş. Yani akpnin niyeti baştan beri c.başkanının da söylediği erken seçimmiş ...