Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı
Herhalde wmaraci'nda e-ticaretten bahsediyorsak bu burası için düşünmeliyiz. Ben sitemi yada herhangi birşeyi forumdan satmalıyım sonuç olarak. Sabit düşünmene gerek yok.Wmaraci.com yönetimine kalmış bir karar tabi ama bencede @Byaliozer dediği gibi çözüm bulunmalı. Son zamanda çok şikayet konusu açılıyor, adam banlanıyor ve tekrar başka nick altında kayıt yapıyor. Buda güven kaybı yaşatıyor. Kişiler kayıt olurken mimlenir gibi kayıt olmalı.
:Neyse yönetimin bileceği iş, ne kadar yazıp çizsekde.
Bunun önüne geçilemez ***'Da Murat Aydın sahtekarı var duymuşsunuzdur parayla üyelik alıcaz diye milleti kandırarak davetiye alıyolar hertürlü forumda yollarını buluyolar kimse şikayet etmedikçe bunlar akıllanmıyor çünkü piyasadaki hırsızlar hep aynı kişiler.Bende ucundan döndüm son anda farkettim bi tezgah döndüğünde çok şükür zarar ziyansız atlattım.Ticaret yaparken her zaman yorumu referansı çok kişileri ticaret puanı çok kişileri tercih edin her ticarette telefon ile görüşme yapın karşı tarafın bilgilerini isteyin dürüsüt güvenilir bir insan istenilen tüm bilgileri verir.Karşınızdaki kurumsal bir dille konuşuyorsa bundan korkun işte.13 15 yaşındaki bebeler düştü artık bu işlere ne diyelim doğru yolu bulurlar umarım