lostyazilim

Wmaraci Türkiye Alexa Sıralaması

82 Mesajlar 19.424 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Herhalde wmaraci'nda e-ticaretten bahsediyorsak bu burası için düşünmeliyiz. Ben sitemi yada herhangi birşeyi forumdan satmalıyım sonuç olarak. Sabit düşünmene gerek yok.

Wmaraci.com yönetimine kalmış bir karar tabi ama bencede @Byaliozer dediği gibi çözüm bulunmalı. Son zamanda çok şikayet konusu açılıyor, adam banlanıyor ve tekrar başka nick altında kayıt yapıyor. Buda güven kaybı yaşatıyor. Kişiler kayıt olurken mimlenir gibi kayıt olmalı.

:Neyse yönetimin bileceği iş, ne kadar yazıp çizsekde.

Bunun önüne geçilemez ***'Da Murat Aydın sahtekarı var duymuşsunuzdur parayla üyelik alıcaz diye milleti kandırarak davetiye alıyolar hertürlü forumda yollarını buluyolar kimse şikayet etmedikçe bunlar akıllanmıyor çünkü piyasadaki hırsızlar hep aynı kişiler.Bende ucundan döndüm son anda farkettim bi tezgah döndüğünde çok şükür zarar ziyansız atlattım.Ticaret yaparken her zaman yorumu referansı çok kişileri ticaret puanı çok kişileri tercih edin her ticarette telefon ile görüşme yapın karşı tarafın bilgilerini isteyin dürüsüt güvenilir bir insan istenilen tüm bilgileri verir.Karşınızdaki kurumsal bir dille konuşuyorsa bundan korkun işte.13 15 yaşındaki bebeler düştü artık bu işlere ne diyelim doğru yolu bulurlar umarım

wmaraci
reklam

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Bunun önüne geçilemez ***'Da Murat Aydın sahtekarı var duymuşsunuzdur parayla üyelik alıcaz diye milleti kandırarak davetiye alıyolar hertürlü forumda yollarını buluyolar kimse şikayet etmedikçe bunlar akıllanmıyor çünkü piyasadaki hırsızlar hep aynı kişiler.Bende ucundan döndüm son anda farkettim bi tezgah döndüğünde çok şükür zarar ziyansız atlattım.Ticaret yaparken her zaman yorumu referansı çok kişileri ticaret puanı çok kişileri tercih edin her ticarette telefon ile görüşme yapın karşı tarafın bilgilerini isteyin dürüsüt güvenilir bir insan istenilen tüm bilgileri verir.Karşınızdaki kurumsal bir dille konuşuyorsa bundan korkun işte.13 15 yaşındaki bebeler düştü artık bu işlere ne diyelim doğru yolu bulurlar umarım

Evet duydum murat aydın'ı. Her forumda meşhur oldu kendisi.
Hocam ölçüt sadece ticaret bildirimi olmamalı. Adam düzgün 2-3 ticaret yapıyor düzgünce. Sonra başlıyor vurgun yapmaya. Daha 2 gün önce az daha dolandırılıyordum ama başaramadı. Adam telefonla konuşmayı geçtim ve buluşup yapacağımız ticareti konuşalım diyor. Ticareti yaptıktan sonra ortadan kaybolacak aklınca. Adamlar bu kadar yüzsüz olmuşlar. Forumun bazı noktalarda engelleyici olmalı gerekir düşünüyorum. Ben seni anladım ve umarım bende sana bir nebze anlatmışımdır.

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Evet duydum murat aydın'ı. Her forumda meşhur oldu kendisi.
Hocam ölçüt sadece ticaret bildirimi olmamalı. Adam düzgün 2-3 ticaret yapıyor düzgünce. Sonra başlıyor vurgun yapmaya. Daha 2 gün önce az daha dolandırılıyordum ama başaramadı. Adam telefonla konuşmayı geçtim ve buluşup yapacağımız ticareti konuşalım diyor. Ticareti yaptıktan sonra ortadan kaybolacak aklınca. Adamlar bu kadar yüzsüz olmuşlar. Forumun bazı noktalarda engelleyici olmalı gerekir düşünüyorum. Ben seni anladım ve umarım bende sana bir nebze anlatmışımdır.

Gayet iyi anladım her zaman tedbirli olmak lazım insan bazen boş anına geliyor dalgın oluyor.

zenep85 zenep85 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek Bilgisayarcı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
35 nasıl düşürdünüz?

Ek Olarak: Alexada kaç gündür aynı sayıdayız bilen var mı?

https://www.markalardan.com/
wmaraci
wmaraci

Immortal Immortal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Medya Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 19 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Şuan 36. Alexa'da

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)
Geçenlerde "31." sıradaydı :) Şimdi 36 olmuş

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Konuyu hortlatayım şu an 39. sırada :D
txsmami

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com

txsmami txsmami WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sosyal medya
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
37 :d

aslanates aslanates deli olmak varmış.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** F**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 16 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Yaklaşık bir yıl sonra geldiğimiz nokta. ilk 20 zor diyordum önceden ama bunu da beklemiyordum. 178. sırada.

Bence sebepler arasında sürekli yeni proje sitelerinin kurulması var.

Sizce?

Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

aslanates adlı üyeden alıntı

Yaklaşık bir yıl sonra geldiğimiz nokta. ilk 20 zor diyordum önceden ama bunu da beklemiyordum. 178. sırada.

Bence sebepler arasında sürekli yeni proje sitelerinin kurulması var.

Sizce?

Kesinlikle alexa'nın sistem değişikliği, diğer webmaster sitesi de 15. sıradan 80 küsürlere geriledi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al